De mooiste warmte voor in de badkamer met Instamat designradiatoren

Warmte is niet alleen lekker, behaaglijk en comfortabel, maar vooral ook mooi! Dat bewijst Instamat met hun trendsettend assortiment designradiatoren, passend bij iedere badkamerstijl. De ultieme combinatie van warmte en design zorgt voor een gevoel van luxe en welbehagen in de badkamer. Flexibiliteit wat betreft functionaliteit en design staat daarbij voorop, evenals een jarenlange garantie voor een optimale warmte én superieure kwaliteit. Diverse modellen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en maten, in een traditionele cv-uitvoering of in een mix- of elektrische uitvoering. Met Instamat designradiatoren biedt Sanidrõme van Scheppingen u de mogelijkheid om uw eigen identiteit te waarborgen bij het verwarmen van uw badkamer.

Elektrisch verwarmen met een Instamat designradiator

Elektriciteit als bron voor verwarmen is een perfect alternatief op elk verwarmingssysteem. De badkamer wordt eenvoudig op een duurzame manier verwarmd. Elektrisch verwarmen heeft vele voordelen. De radiatoren hebben een lange levensduur, zijn veilig, geruisloos én energiezuinig en geven een aangename en gelijkmatige stralingswarmte af. Daarnaast worden ze vakkundig geïnstalleerd door de vakmannen van Sanidrõme van Scheppingen.       

Uw handdoek of badjas aangenaam en duurzaam verwarmen

Een (voor)verwarmde handdoek of warme badjas is een aangename luxe die Instamat duurzaam vertaalt naar de badkamer met de JAY en de ARC. Beide handdoekwarmers zijn elektrisch, waardoor onafhankelijk van de centrale verwarming. De JAY heeft een minimalistische uitstraling, is gemaakt van roestvast staal en verkrijgbaar in de afwerkingen gepolijst- en geborsteld rvs, geborsteld brons, geborsteld messing, soft wit en soft zwart. De ARC heeft wat meer body, is stijlvol en modern vormgegeven en leverbaar in een wit of zwart achterstuk met het voorstuk in wit, zwart, geborsteld of gepolijst aluminium. Beide zijn voorzien van een handige aan/uit-knop, zodat uw handdoek of badjas snel wordt verwarmd.     

Waarom kiezen voor een designradiator van Instamat?

Naast kwaliteit en duurzaamheid bieden de designradiatoren van Instamat vele voordelen:

  • Keuze uit verschillende modellen, kleuren en maten
  • Altijd een passende designradiator bij uw persoonlijke badkamerstijl
  • Topkwaliteit radiatoren met een lange levensduur
  • (Voor)verwarmen van uw handdoek of badjas
  • Ook verkrijgbaar in een mix- of elektrische uitvoering
  • Elektrisch: snel warm, veilig, geruisloos en energiezuinig
  • Vakkundig geïnstalleerd door de vakmannen van Sanidrõme van Scheppingen

Ontdek de Instamat designradiatoren bij Sanidrõme van Scheppingen

Benieuwd naar de collectie designradiatoren van Instamat? Kom langs en laat u inspireren in onze showroom. Wilt u advies op maat? Maak dan een afspraak met uw Sanidrõme badkameradviseur. Graag tot ziens in de betere badkamer.

publicatiedatum: 20 feb 2024

Alle Sanidrõme showrooms