Nieuwste collectie Sphinx Tegels vindt u bij Sanidrõme van Scheppingen

Tegels zijn dé sfeermakers in uw badkamer en toiletruimte én de meest ideale afwerking van wanden en vloer. U vindt bij Sanidrõme van Scheppingen altijd de nieuwste tegelcollectie van Sphinx Tegels, zoals de series Basilica en Marbles, en kiest u bovendien voor hoge kwaliteit en duurzame, keramische tegels van Nederlandse bodem. De complete tegelcollectie bestaat uit verschillende designs, patronen, kleuren, formaten, stroken, mozaïeken en hexagons. Laat u inspireren bij Sanidrõme van Scheppingen!

Tijdloos concept in vier kleuren met de serie Basilica

Sanidrõme van Scheppingen presenteert de nieuwe serie Basilica van Sphinx Tegels. Een compleet wand- en vloertegelconcept voor de badkamer, toilet én uw woonkamer. Basilica heeft verschillende formaten (en stroken) zoals 60x60, 30x60 en 45x45 en is verkrijgbaar is de kleuren crème, lichtgrijs, grijs en antraciet. Uiteraard inclusief vakkundige verwerking door de tegelzetters van Sanidrõme van Scheppingen.

Marmerlook in uw badkamer en toilet met de serie Marbles

Geef uw badkamer een chique uitstraling met marmerlook tegels uit de serie Marbles in de kleuren antraciet, wit en grijs. Geïnspireerd door het marmeren gesteente uit de groeves van Carrara biedt Sanidrõme van Scheppingen u met deze serie vloer- en wandtegels hoogwaardige kwaliteit, luxe en onderhoudsgemak. Verkrijgbaar in verschillende (groot)formaten en in hexagon.

Haal de natuur in uw badkamer met de serie Earth

Houdt u meer van natuurlijke tinten? Kies dan voor de allernieuwste serie Earth van Sphinx Tegels. Ontdek de wonderbaarlijke texturen die door de eeuwen heen gevormd zijn door de zon, de wind en het water. Uniek tot in de laatste details. De serie Earth is verkrijgbaar in vijf formaten wand- en vloertegels en in drie verschillende kleuren; snow white, storm grey en warm taupe.

Waarom kiezen voor tegels van Sphinx Tegels

Naast kwaliteit en hoogwaardig design biedt Sphinx Tegels u vele voordelen:

  • Trendsettend, tijdloos en hoogwaardig design
  • Hoge kwaliteit duurzame, keramische tegels van Nederlandse bodem
  • Duurzaam geproduceerd door geavanceerde technologie
  • Rijk assortiment tegels met verschillende formaten, stroken, mozaïeken en hexagons
  • Vakkundig verwerkt door de tegelzetters van Sanidrõme van Scheppingen

Bekijk de collectie Sphinx Tegels bij Sanidrõme van Scheppingen

Benieuwd naar de collectie van Sphinx Tegels? Kom langs in de showroom van Sanidrõme van Scheppingen en laat u uitgebreid inspireren in de verschillende badkamer- en toiletopstellingen en door de vele tegelkasten. Wilt u een persoonlijk adviesgesprek? Maak dan een afspraak met één van onze badkameradviseurs. Graag tot ziens!

publicatiedatum: 04 jun 2024

Alle Sanidrõme showrooms