Ontdek de innovatieve en gekleurde kranen en douches van hansgrohe

Nog nooit was er zo veel keuze in kleur voor in de badkamer. Kranen lopen daarbij voorop. Kies met de gekleurde kranen én douches van hansgrohe uit mat zwart, mat wit, Brushed Bronze (geborsteld brons), Brushed Black Chrome (geborsteld zwart-chroom) of Polished Gold Optic (glanzend gepolijst goud) en creëert een badkamer zo uniek als u zelf. Met de FinishPlus kleurencollectie van hansgrohe komt uw persoonlijke badkamerstijl tot leven en worden de wastafel, het bad en de douche uw favoriete plekken. Ontdek alle kranen en douches van hansgrohe bij Sanidrõme van Scheppingen.   

{{sanidrome:gallery id=1 type=3}}

De nieuwste serie mengkranen voor uw wastafel: Tecturis

Design en duurzaamheid gaan hand in hand met de nieuwste kranenserie Tecturis van hansgrohe. Deze innovatieve mengkranen voor uw wastafel zijn gebruiksvriendelijk, duurzaam en beschikbaar in verschillende hoogtes. De waterstraal wordt voorzien van AirPower, waardoor de druppels minder opspatten in de wastafel. Tecturis mengkranen zijn waterbesparend door EcoSmart-technologie en besparen ook nog eens energie met de CoolStart-techniek van hansgrohe. Verkrijgbaar in een ronde- en hoekige uitvoering en in vier verschillende FinishPlus kleuren.

{{sanidrome:gallery id=2 type=2}}

Combineer buitengewone straalsoorten met de Pulsify douches

De Pulsify douches van hansgrohe omhullen uw hele lichaam met microfijne doucheregen, hebben buitengewone straalsoorten en een compact design, waardoor perfect passend in uw nieuwe of bestaande douche. Van PowderRain, Intense PowderRain en IntenseRain tot en met masserende waterstralen; met de Pulsify wordt douchen een ware wellnessbeleving.

{{sanidrome:gallery id=4 type=7}}

Ga voor douchedesign en onbegrensde ontspanning met Rainfinity

Voor design- en wellnessliefhebbers ontwikkelde hansgrohe Rainfinity. Met deze bijzonder vormgegeven douches maakt u van uw dagelijks doucheritueel een heel bijzondere douche-ervaring: duizenden waterparels (PowderRain) hullen u in een mantel van warm water. Hiermee laat u tijdens het douchen alle stress van u afglijden.

{{sanidrome:gallery id=3 type=2}}

Bekijk de kranen en douchesets van hansgrohe bij Sanidrõme van Scheppingen

Benieuwd naar de innovatieve en gekleurde kranen en douchesets van hansgrohe? Kom langs in de showroom van Sanidrõme van Scheppingen en laat u inspireren door de vele badkameropstellingen met verschillende kranen en douchesets van hansgrohe. Wilt u een adviesgesprek op maat? Maak dan een afspraak met uw Sanidrõme badkameradviseur. Graag tot ziens in de betere badkamer.

publicatiedatum: 14 feb 2024

Alle Sanidrõme showrooms