Ontdek de positieve effecten van zonlicht met Sunshower

Maak de positieve effecten van zonlicht onderdeel van uw dagelijkse doucheritueel. Zonlicht zorgt ervoor dat uw lichaam optimaal functioneert. Dat maakt het een onmisbare bron van energie voor iedereen. Sanidrõme van Scheppingen brengt met Sunshower deze energie uw badkamer in. 

De warmte van infrarood werkt ontspannend en zorgt voor een verbetering van de bloedcirculatie, waardoor rug-, nek- en reumatische klachten en bovendien spierpijn verminderen. Het UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D, zorgt voor een betere weerstand, verhoogt het energieniveau en geeft u een licht zomerse teint.

Sunshower met infrarood

  • Stimuleert de bloedsomloop, waardoor spierspanning en gewrichtspijn afneemt en heeft een positieve uitwerking op reumatische klachten
  • Stimuleert de stofwisseling, waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden en voedings- en bouwstoffen sneller toegevoerd. Het lichaam herstelt sneller. Ideaal voor sporters
  • Geeft een weldadig warm en ontspannend gevoel

Sunshower met laag gedoseerd UV-licht

  • Stimuleert de aanmaak van vitamine D, het hele jaar door, en verhoogt uw weerstand
  • Stimuleert de aanmaak van het gelukshormoon endorfine, waardoor u minder stress ervaart en u uzelf fitter en vitaler voelt
  • Heeft een positief effect op een beter dag- en nachtritme
  • Stimuleert de aanmaak van pigment, waardoor uw huid een gezonde teint krijgt en zich voorbereidt op de zomerzon

Vakkundige installatie van uw Sunshower

Sunshower heeft zowel in- als opbouwtoestellen en biedt keuze uit infrafood of infrarood en UV-licht. Uiteraard wordt uw Sunshower vakkundig geïnstalleerd door de vakmannen van Sanidrõme van Scheppingen, zodat u er vele jaren van kunt genieten.

Ontdek de kracht van Sunshower bij Sanidrõme van Scheppingen

Benieuwd naar een Sunshower? Bij Sanidrõme van Scheppingen kunt u de Sunshower uittesten. Kom langs en laat u uitgebreid inspireren en adviseren in onze showroom. Maak hiervoor een afspraak met onze badkameradviseur. Graag tot ziens.

Sanidrõme bestaat 30 jaar en viert feest!

Sanidrõme is al 30 jaar uw badkamerspecialist! Al 30 jaar realiseren wij de betere badkamers van A tot Z, inclusief vakkundige installatie door onze eigen vakmensen. En wie jarig is trakteert! Koopt u in 2023 een nieuwe badkamer, inclusief vakkundige installatie, dan maakt u kans op één van de 30 Sanidrõme GOUD arrangementen of andere gouden prijzen. Kom langs in onze showroom of maak online een afspraak.

publicatiedatum: 22 jun 2023

Alle Sanidrõme showrooms