Prachtige en functionele badkameraccessoires van Geesa

Geesa accessoires voor uw badkamer of toilet zijn van topkwaliteit, hebben een doordacht design en zijn een lust voor het oog. De uiteenlopende collecties maken het mogelijk om voor iedere badkamerstijl de perfecte accessoires te kiezen voor de finishing touch van uw nieuwe badkamer of toilet.

Tijdloos en iconisch design met badkamerserie Shift

De verschillende kleuren en materiaalafwerkingen geven de Shift badkameraccessoires een uitgesproken karakter. De haak met een omhooggeschoven voorkant vormt de basis van deze iconische serie, welke bestaat uit een toiletrolhouder, eventueel met planchet, toiletborstels en toiletborstelhouders, handdoekhaken en houders, badgrepen, veilig en stijlvol, zeepdispensers, douchekorven en planchetten. Verkrijgbaar in de kleuren geborsteld goud en -rvs, mat zwart en chroom.

Badkamerserie Opal voor liefhebbers van rond

Met Opal gaat Geesa weer even helemaal terug naar de basis. Rond en rechthoekig zijn de meest elementaire vormen in design. Een opvallend kenmerk van dit ontwerp is de zwevende cover, een speels en toch luxueus element. Opal is verkrijgbaar in de kleuren geborsteld zwartmetaal, -goud en -rvs, mat zwart en chroom. Met zijn diversiteit in kleur en zijn elegante design biedt deze serie voor heel veel smaken en badkamerstijlen een goed passende oplossing.

Minimalistische vormgeving met badkamerserie Leev

Bij deze serie badkameraccessoires springt de minimalistische vormgeving direct in het oog, waarbij efficiënt gebruikmaken van de ruimte in de badkamer het uitgangspunt is. Met als resultaat een modulaire badkamerplank, voorzien van veel opbergruimte, die naar wens gecombineerd kan worden met diverse accessoires zoals handdoekhaken, -ring of -rek, toiletrolhouder, zeepdispenser, glas of spiegel. Verkrijgbaar in zwart.

Geesa cosmetica- en scheerspiegels

Een vergrotende spiegel voor uw scheerbeurt of bij het opdoen van make-up maakt uw badkamer extra functioneel. De spiegelcollectie van Geesa geeft u de keuze uit: rond of vierkant, beweegbaar of uitschuifbaar, met of zonder LED verlichting, chroom of zwart. Kortom vind de juiste spiegel van Geesa bij Sanidrõme van Scheppingen.

Ontdek de accessoires van Geesa bij Sanidrõme van Scheppingen

Bent u benieuwd naar de accessoires van Geesa voor uw badkamer en toilet? Kom dan langs in de showroom van Sanidrõme van Scheppingen en laat u inspireren. Voor advies maakt u gerust een afspraak met één van onze badkameradviseurs.

publicatiedatum: 24 aug 2022

Alle Sanidrõme showrooms