Droombadkamer

Een badkamer is niet langer alleen maar een functionele ruimte in huis, maar is geëvolueerd tot een toevluchtsoord van rust, luxe en ontspanning. Droombadkamers zijn de trend in interieurdesign, waarbij u de verbeelding de vrije loop laat en uw persoonlijke oase van comfort en schoonheid creëert. Sanidrõme Riba biedt u eindeloze mogelijkheden om uw eigen unieke ruimte te creëren.

Uw badkamer, uw domein

Geen ruimte in huis is zo persoonlijke als uw badkamer. Begrijpelijk dus dat uw droombadkamer naadloos bij uw persoonlijke wensen en levensstijl moet aansluiten. De betere badkamer van Sanidrõme past gegarandeerd bij al uw verlangens. Naast de zekerheid van vakkundige installatie, stemt Sanidrõme Riba uw droombadkamer vanzelfsprekend af op uw behoefte aan sfeer, design, functionaliteit en comfort.

Beschikbare ruimte

Geen enkele badkamer is hetzelfde. Bij het realiseren van uw nieuwe badkamer is de beschikbare ruimte een belangrijk uitgangspunt. Door de perfecte combinatie van uw wensen, onze kennis en ervaring, innovatieve designproducten en technieken blijkt er vaak meer mogelijk dan u in eerste instantie verwacht. En omdat uw badkamer ook een ruimte moet zijn die u jarenlang met plezier gebruikt, vinden wij het belangrijk om eerst te weten wat bij u past.

Wat past bij u?

Kom voor uw droombadkamer inspiratie opdoen bij Sanidrõme Riba!
Droomt u van een wellness badkamer met veel luxe en comfort om heerlijk in te relaxen? Hecht u juist veel waarde aan design en trends? Of heeft u behoefte aan een multifunctionele, praktische badkamer voor het hele gezin? Welke heeft uw voorkeur? Kortom: uw droombadkamer begint in de showroom van Sanidrõme Riba! 

Maak online een moodboard van uw droombadkamer of kom langs en laat u inspireren in onze showroom. Voor persoonlijk advies maakt u eenvoudig een afspraak met uw Sanidrõme badkameradviseur. De koffie staat klaar!

  • Papiermakerstraat 4
    Wormer
  • 075-641 52 05

Alle Sanidrõme showrooms