Familiebadkamer

Een badkamer voor het hele gezin, dat is een hele opgave. Iedereen in huis maakt er gebruik van. Hoe zorgt u ervoor dat niemand elkaar in de weg loopt, iedereen z’n spullen kwijt kan en ook voldoende privacy heeft? Ontdek bij Sanidrõme Riba hoe u uw familiebadkamer slim kunt indelen.

Familiebadkamer ideeën

Door praktisch om te gaan met ruimte en gebruik te maken van de juiste producten wordt elke familiebadkamer een succes. Kies bijvoorbeeld een badkamermeubel met een dubbele wasbak en dubbele kraan. Voor extra opbergruimte is een spiegelkast met verlichting een praktische oplossing.

Het plaatsen van een thermostaatkraan in de douche of bij het bad is een veilige keuze voor jong én oud. Maak gebruik van een (gedeeltelijk) mat glazen douchewand en plaats het toilet achter een scheidingswand, zodat iedereen voldoende privacy heeft tijdens het douchen of toiletbezoek.  

Denk ook aan handige handdoekbeugels aan de designradiator. Om de familiebadkamer voor ook voor de allerkleinste toegankelijk te maken, is een opstapje wel zo handig. Ook in de familiebadkamer is wellness mogelijk met bijvoorbeeld een whirlpoolsysteem of een Sunshower.

Hieronder vindt u praktische tips voor de familiebadkamer op een rij.

  • Zorg voor een praktische indeling
  • Dubbele wasbak en kranen voor gebruik met meer personen tegelijk
  • Spiegelkast met verlichting voor extra opbergruimte
  • Een hoge kast naast de wastafel, handig voor extra voorraad en handdoeken
  • Een thermostaatkraan is een veilig keuze voor jong én oud.
  • Een mat glazen douchewand en het toilet achter een scheidingswand zorgen voor extra privacy

Inspiratie, advies en ontwerp

Wilt u meer badkamerideeën opdoen voor de familiebadkamer? Bekijk dan onze voorbeeld badkamers. U kunt ook eenvoudig zelf aan de slag met de Sanidrõme online badkamerplanner om uw ideeën in 3D te visualiseren en te spelen met de beschikbare ruimte. Maak een afspraak en we zien u graag in onze showroom. Onze badkameradviseur staat voor u klaar om uw ideale familiebadkamer te ontwerpen.

  • Papiermakerstraat 4
    Wormer
  • 075-641 52 05

Alle Sanidrõme showrooms