hansgrohe en Axor

Kranen, douches en thermostaten van hansgrohe

Hansgrohe staat voor optimale eenheid in vorm en functionaliteit als het gaat om badkamerproducten. De kranen, douches en thermostaten van hansgrohe zijn van topkwaliteit en vergroten uw doucheplezier. Jarenlang!  

Waarom kiezen voor kranen en douches van hansgrohe?

Naast een uitgebreid assortiment kranen en douches biedt hansgrohe u vele voordelen:

  • Topkwaliteit u kunt vertrouwen op langdurig, comfortabel gebruik
  • Bekroond design hansgrohe werkt met wereldwijd succesvolle designers
  • Voor iedere stijl de juiste producten van modern tot klassiek en daartussen
  • Duurzaamheid producten die het milieu ontzien en water besparen
  • Een jarenlange traditie made in Germany sinds 1901

Meer doucheplezier met een hansgrohe douche

Hansgrohe douches zijn zo individueel als uw eigen behoeften. Kies uit de hand- en hoofddouches, zijdouches, douchesets, regendouches en complete showerpipes en profiteer van veelzijdig, bekroond design, innovatieve technologieën en de hoge kwaliteitsstandaard van hansgrohe. Met maar liefst negen verschillende straalsoorten stromen douches van hansgrohe vol en zacht en zijn heerlijk verfrissend. U voelt het verschil!

Badkamerkranen van hansgrohe

Van modern tot klassiek, hansgrohe heeft voor iedere badkamerstijl wel een passende kraan. Uiteraard zijn de verschillende badkamerkranen in dezelfde stijl beschikbaar, zodat u met de wastafelkraan, badkraan, douchekraan, fonteinkraan en zelfs de bidetkraan eenheid creëert in uw nieuwe badkamer.

Kies voor gekleurde kranen en douches

Van mat zwart tot glanzend goud; de gekleurde kranen en douches van hansgrohe geven uw badkamer karakter. Naast chroom zijn er verschillende matte tinten en metaalkleuren mogelijk om uw badkamer persoonlijk te maken.

Axor mengkranen van hansgrohe, exclusief en van hoge kwaliteit

Met designmerk Axor van hansgrohe biedt Sanidrõme Thijssen u kranen van hoge kwaliteit. Ook op het gebied van design en technologie zijn de mengkranen van Axor superlatief. De verschillende kranencollecties van Axor zijn ontworpen door topdesigners zoals Philippe Starck, Antonio Citterio en Barber & Osgerby en zijn gegoten van messing en afgewerkt in chroom. Met het oogpunt op maximale individualisering is een breed kleurenpalet beschikbaar als oppervlak met uitzonderlijke robuustheid, duurzaamheid en krasbestendigheid en dat in mat of glans.

Kom de kranen en douches van hansgrohe beleven bij Sanidrõme Thijssen

Bent u benieuwd naar de badkamerproducten van hansgrohe en Axor? In de showroom van Sanidrõme Thijssen kunt u diverse kranen en douches bewonderen of zelfs uittesten. Kom langs of maak een afspraak met onze badkameradviseur.

Alle Sanidrõme showrooms