Sphinx Tegels

Sphinx Tegels, tegels met hoogwaardig design

Bij Sanidrõme Thijssen vindt u altijd de nieuwste tegelcollectie van Sphinx Tegels. Dit Nederlandse merk is gevestigd in Maastricht en staat garant voor kwalitatief hoogwaardige keramische tegels. Geavanceerde technologie gecombineerd met inspiratie uit de natuur, cultuur en eeuwenoude geschiedenis maken Sphinx Tegels onderscheidend en tijdloos.

Tegels voor in de badkamer en het toilet

Sphinx Tegels biedt een rijk assortiment keramische tegels voor uw badkamer en het toilet, maar ook voor uw woonkamer, keuken en zelfs voor buiten. Onderscheidend design, uitmuntende productkwaliteit en goede service vormen de kernwaarden van Sphinx Tegels. Geen wonder dat Sanidrõme Thijssen kiest voor dit topmerk.

Waarom kiezen voor tegels van Sphinx Tegels

Naast kwaliteit en hoogwaardig design tot in alle details biedt Sphinx Tegels u vele voordelen:

  • Trendsettend, tijdloos en hoogwaardig design
  • Uitmuntende productkwaliteit van Nederlandse bodem
  • Duurzaam geproduceerd door geavanceerde technologie
  • Rijk assortiment tegels met verschillende formaten, stroken, mozaïeken en hexagons

Badkamertegels voor iedere badkamerstijl

Voor iedere badkamerstijl heeft Sphinx Tegels een passende collectie. Of u nu kiest voor betonlook, terrazzo, natuursteen, marmer of betonlook, Sanidrõme Thijssen heeft met Sphinx Tegels alles in huis voor uw droombadkamer.  

Bekijk de collectie van Sphinx Tegels bij Sanidrõme Thijssen

Benieuwd naar de collectie van Sphinx Tegels? Kom alle badkamertegels bekijken in de showroom van Sanidrõme Thijssen en laat u inspireren door de meeste actuele collecties in de diverse badkamer- en toiletopstellingen en in de tegelkasten.

  

Alle Sanidrõme showrooms