Industriële badkamers

Industrieel is één van de grootste interieurtrends van de afgelopen tijd. Dat zien we ook terug in de badkamer. Geïnspireerd door oude industriële panden die een ander doel kregen, maar tegelijkertijd hun stoere industriële karakter behielden. De combinatie van ruwe materialen, donkere of gewaagde kleuren met robuuste producten maakt eindeloze keuzes mogelijk in het ontwerpen van uw nieuwe badkamer.

Industriële badkamer ideeën

Zwarte elementen in de badkamer zijn helemaal hip en trendy. Zwarte kranen, zwarte douchewand, zwarte tegels, zwarte designradiator of zelfs zwart sanitair. Zwart past helemaal in de industriële badkamerstijl en zien we ook terug in de badkamertrend Black & White.  

Hieronder vindt u nog meer badkamer ideeën die passen bij een industriële badkamerstijl.  

  • Betonlook wand- en/of vloertegels gecombineerd met zwarte elementen
  • Houten badkamermeubel of een gedeelte houtlook tegels (decor)
  • Robuuste wastafel of waskom(men) in een matte kleur
  • Grote of ronde spiegel, of twee
  • Hippe bijpassende hang- of wandlampen
  • Vergeet de juiste accessoires niet

Inspiratie, advies en ontwerp

Past deze industriële badkamerstijl helemaal bij uw persoonlijke smaak? Doe meer inspiratie op met de voorbeeldbadkamers van Sanidrõme Thijssen. Of maak zelf uw 3D badkamerontwerp met de online badkamerplanner. Wilt u meer weten over welke materialen en trends op gebied van sanitair en tegels passen bij deze stoere badkamersfeer? Maak een afspraak met onze badkameradviseur in onze showroom.

Alle Sanidrõme showrooms