Kleine badkamer

In een kleine badkamer is tóch van alles mogelijk. Door de badkamer praktisch in te delen en slimme technieken toe te passen wint u een hoop ruimte. Om de beschikbare ruimte optimaal te benutten en optisch groter te laten lijken, kies dan voor grote tegels, een handige spiegelkast met grote spiegel of een inloopdouche met zijwand.

Kleine badkamer ideeën

Kleine badkamers vragen om creativiteit en efficiëntie. Daarom biedt Sanidrõme Thijssen ook optische oplossingen, zoals het beperken van voegen in de tegelvloer, de juiste verlichting en ruimtelijke kleuren. Met een spiegelkast met verlichting bent u verzekerd van praktisch ingedeelde opbergruimte. Een kleine, smalle badkamer kan ook worden voorzien van wellness door het plaatsen van een Sunshower in de douche.

Nog meer kleine badkamer voorbeelden

  • Grote tegels in de badkamer zorgen voor ruimtelijk effect
  • Een inloopdouche, eventueel met douchewand
  • Handige accessoires
  • Kleine badkamer met bad en douche mogelijk door slimme indeling
  • Praktische spiegelkast met extra opbergruimte
  • Een grote spiegel voor ruimtelijk effect

Wilt u meer badkamerideeën opdoen voor een kleine of smalle badkamer? Bekijk dan onze voorbeeld badkamers. U kunt ook eenvoudig zelf aan de slag met de Sanidrõme online badkamerplanner om uw ideeën in 3D te visualiseren en te spelen met de beschikbare ruimte. Maak een afspraak en we zien u graag in onze showroom. Onze badkameradviseurs staan voor u klaar om van uw kleine badkamer een droombadkamer te maken.

Alle Sanidrõme showrooms