Douchesets

Ontspannen of een snelle opfrisser?

Douchen gaat al lang niet meer om lichaamsreiniging alleen. De vrije val van warm water geeft snel een aangenaam gevoel. Ontspannen onder een zachte regendouche van duizenden druppeltjes die uw lichaam omhullen of wakker worden onder krachtige, pulserende massagestralen. De nieuwste douchetechnieken bij Sanidrõme van Scheppingen maken dit allemaal mogelijk. Met een simpele druk op de ‘select’ knop van deze douchekoppen, hoofd- en handdouches selecteert u uw favoriete straalsoort voor dat moment: zachte ‘RainAir’ druppels, de verfrissende ‘Rain’ of een krachtige ‘Whirl’ massagestraal.

Doucheplezier XXL

Dat is het motto van de inmiddels zeer populaire regendouches. Logisch dus dat de regendouche bijna vanzelfsprekend is geworden in een nieuwe badkamer en in steeds meer uitvoeringen leverbaar is: vierkant en rond, als grote hoofddouche uit de muur of het plafond en als kleinere, eventueel extra handdouche in de douche of bij het bad. Ook in kleur valt er iets te kiezen qua regendouche: trendy mat zwart, mat wit, geborsteld brons, zwart chroom, goud en natuurlijk tijdloos chroom. De al net zo populaire showerpipe is de ultieme combinatie van een regendouche met een comfortabele douchethermostaat en losse handdouche of douchekop. Uiteraard checkt Sanidrõme van Scheppingen altijd of uw cv-ketel voldoende warm water levert voor uw regendouche of showerpipe.

Inbouw of opbouw doucheset?

Met een inbouw doucheset krijgt uw douche een luxe, strakke uitstraling en extra bewegingsruimte omdat de waterleidingen en het kraanwerk in de muur verwerkt worden. Zo’n inbouw doucheset bestaat vaak uit:

  • Een hoofddouche vanuit het plafond of de wand
  • Een inbouw douchemengkraan of inbouw douchethermostaat
  • Extra douches zoals een losse douchekop, handdouche, glijstangset, luxe waterval of stortdouche

De vakmannen van Sanidrõme van Scheppingen zijn specialist in het netjes en vakkundig installeren van inbouw douchesets. Bij een opbouw doucheset worden de glijstang met de handdouche en de doucheslang voor de wand gemonteerd. Dat is wel zo handig als u geen grote verbouwing wenst. Bij Sanidrõme van Scheppingen zijn zowel de inbouw als de opbouw douchesets ook met regendouches verkrijgbaar. Wilt u ook douchen onder zo’n heerlijke regendouche? Kom voor alle soorten douchesets en voor de nieuwste douchetechnieken van hansgrohe, Axor, Dornbracht en KEUCO naar onze showroom.

Alle Sanidrõme showrooms