Elektrische verwarming

Energiezuinig verwarmen

Elektrisch verwarmen heeft de toekomst. Want elektrisch verwarmen is energiezuinig. In de badkamer is elektrisch verwarmen ook nog eens een heel comfortabele keuze. Een elektrische designradiator met blower voor een snelle warmte boost en elektrische vloerverwarming of spiegelverwarming zijn comfortabele opties die Sanidrõme van Scheppingen in uw nieuwe badkamer adviseert en natuurlijk ook vakkundig installeert.

{{sanidrome:gallery id=1 type=3}}

Altijd warme voeten

Houdt u niet van koude voeten? Elektrische vloerverwarming van Magnum zorgt meteen voor een behaaglijk gevoel wanneer u met blote voeten op een verwarmde badkamervloer stapt. Deze energiezuinige verwarmingsbron wordt door de installateurs van Sanidrõme van Scheppingen direct onder de vloertegels verwerkt zodat de vloer sneller opwarmt en de warmte gelijkmatig door de badkamer verspreid. Dit maakt elektrische vloerverwarming zeer geschikt voor kleinere ruimten die niet permanent bezet zijn, zoals de badkamer. Met een eenvoudig te bedienen, digitale klokthermostaat regelt deze elektrische vloerverwarming zelf dat de badkamervloer op het door u gewenste tijdstip de juiste temperatuur heeft. Zonder dat uw CV wordt ingeschakeld. Elektrische vloerverwarming kan in de badkamer als hoofdverwarming gebruikt worden maar ook als extra verwarming naast een designradiator. Maak voor warme voeten dus een afspraak met de badkamerspecialist van Sanidrõme van Scheppingen!

{{sanidrome:gallery id=2 type=2}}

Een heldere badkamerspiegel

Wilt u altijd een heldere blik in de badkamerspiegel? Dan adviseert Sanidrõme van Scheppingen ook elektrische spiegelverwarming van Magnum. Want met spiegelverwarming is een met condens beslagen spiegel na het douchen verleden tijd. Net als die vervelende handdoekstrepen die zichtbaar blijven na wegvegen van condens. Deze energiezuinige spiegelverwarming wordt door Sanidrõme van Scheppingen veilig voor u aangesloten op het lichtnet en kunt u vervolgens zelf eenvoudig in- en uitschakelen via de lichtschakelaar in uw badkamer. Bent u nieuwsgierig geworden naar het comfort van elektrische verwarming in uw badkamer? Kom dan naar onze showroom voor onder andere elektrische vloerverwarming en spiegelverwarming van Magnum en de elektrische designradiatoren van Vasco en Instamat.

{{sanidrome:gallery id=3 type=5}}

Alle Sanidrõme showrooms