Pure ontspanning, gewoon bij u thuis

Thuis genieten en heerlijk kunnen ontspannen in uw eigen badkamer is vandaag de dag geen overbodige luxe. De wens om in de badkamer meer wellness beleving te creëren is groter dan ooit. Daar weten wij bij Sanidrõme van Scheppingen alles van.

De betere badkamer begint bij Sanidrõme van Scheppingen

Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer? Dan bent u bij Sanidrõme van Scheppingen aan het juiste adres. Wij ontzorgen van A tot Z bij de renovatie van uw badkamer en/of toiletruimte. Van persoonlijk advies met een 3D badkamerontwerp tot aan de vakkundige installatie door onze eigen vakmensen. Wij begeleiden het hele traject en u ervaart het gemak van één aanspreekpunt.

{{gallery id=2 type=2}}

Maak een afspraak en kom langs

In onze showroom vindt u verschillende badkamer- en toiletopstellingen in uiteenlopende stijlen, een ruim assortiment kwaliteitsmerken sanitair en tegels én worden de laatste trends en noviteiten gepresenteerd. Maak een afspraak en kom langs voor inspiratie of een adviesgesprek op maat. De koffie staat klaar.

Kom testen in onze showroom

Naast het opdoen van inspiratie kunt u in onze showroom verschillende (wellness)producten testen, zoals een douchewc, Sunshower en een stoomcabine. Ook kunt u komen proefliggen in de verschillende baden.

{{gallery id=3 type=4}}

Nog meer badkamerinspiratie

Een nieuwe badkamer is een leuke uitdaging waarbij het opdoen van inspiratie en ideeën een belangrijke start is. Sanidrõme van Scheppingen helpt u ook graag op weg met online inspiratie! Bekijk onze voorbeeldbadkamers of zie welke badkamertrends of -stijlen passen bij uw persoonlijke smaak. Bovendien vindt u naast ons uitgebreide assortiment ook online inspiratie voor het kleinste kamertje.

Ontwerp uw badkamer online

Heeft u al ideeën voor uw nieuwe badkamer? Met de Sanidrõme online badkamerplanner kunt u eenvoudig zelf aan de slag om uw ideeën in 3D te visualiseren en te spelen met de beschikbare ruimte. Of ontwerp samen met uw Sanidrõme badkameradviseur. Die laat u namelijk graag zien wat er in uw badkamer allemaal mogelijk is, rekening houdend met uw persoonlijke wensen. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom voor een adviesgesprek op maat.

{{gallery id=4 type=2}}

publicatiedatum: 11 mrt 2021

Alle Sanidrõme showrooms