Douchewc's

Het toilet voor een fris en schoon gevoel

Het principe achter een douchewc is heel eenvoudig: met één druk op de knop komt de douchearm tevoorschijn die met een warme waterstraal uw onderlichaam reinigt. Aangenaam en comfortabel terwijl u zit en bijzonder hygiënisch. Want reiniging met water is zachter, effectiever en natuurlijker dan met toiletpapier. Bovendien geeft reiniging met water na ieder toiletbezoek het gevoel alsof u net een verfrissende douche heeft genomen. Een douchewc is dus eigenlijk een luxe wellness toilet. Logisch dus dat wie de frisheid en hygiëne van een douchewc eenmaal zelf ervaart, niets anders meer wil!

{{sanidrome:gallery id=1 type=3}}

Geberit AquaClean: dé douchewc

Wilt u ook het comfort van een douchewc in uw badkamer of toilet? Dan biedt Sanidrõme van Scheppingen u met Geberit AquaClean de juiste douchewc voor elke behoefte. Van een toiletzitting voor op een bestaand toilet tot een stijlvol compleet toilet dat qua design zeker zo mooi oogt als een ‘normaal’ toilet. Altijd met de unieke WhirlSpray douchetoilet technologie van Geberit en afhankelijk van het model met extra verwenopties. Denk daarbij aan een oscillerende douchestraal die de reiniging met heen en weer bewegingen optimaliseert, een ladydouche voor de intieme hygiëne van de vrouw of een föhn die zacht droogt met warme lucht. Oriëntatieverlichting maakt deze douchewc ook vindbaar in het donker.

{{sanidrome:gallery id=2 type=4}}

Nieuwsgierig naar de voordelen van AquaClean?

De Geberit AquaClean douchewc:

  • Vergemakkelijkt en verbetert de intieme toilethygiëne
  • Heeft een unieke WhirlSpray douchetechnologie voor optimale hygiëne en zachte reiniging
  • Biedt extra comfort met optionele verwenfuncties zoals een oscillerende of pulserende douche, zachte ladydouche of föhn
  • Heeft individueel in te stellen wellness programma’s
  • Is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de eenvoudige (afstands)bediening
  • Geeft een fris en schoon gevoel na ieder gebruik

Omdat iedereen een douchewc anders ervaart, kunnen de verschillende functies van de Geberit Aquaclean douche wc individueel worden ingesteld en afgestemd op persoonlijke behoeften. Wilt u de Geberit AquaClean graag zelf testen? Kom dan naar Sanidrõme van Scheppingen en ontdekt de frisheid en hygiëne van deze douchewc.

Alle Sanidrõme showrooms