Inbouwreservoirs

Kwaliteit zit óók achter de muur

Een wandcloset of hangtoilet wordt aan de muur gemonteerd zodat de toiletpot boven de vloer hangt en zelfs lijkt te zweven. Het waterreservoir van zo’n toilet wordt altijd achter de vaak betegelde muur geïnstalleerd. Omdat dit zogeheten inbouwreservoir jarenlang probleemloos gebruikt dient te worden, is alleen de beste kwaliteit goed genoeg. Daarom werkt Sanidrõme van Scheppingen met de inbouwreservoirs van Geberit. De bijpassende bedieningspanelen geven u de keuze tussen een grote of kleine hoeveelheid water voor de toiletspoeling.

Mooie bedieningspanelen met slimme functies

Het bedieningspaneel is het enige dat u van een inbouwreservoir ziet. Opvallend of juist niet. Wat uw smaak ook is, er is altijd een bedieningspaneel dat in uw badkamer of toilet past: met ronde of vierkante druktoetsen, in verschillende kleurcombinaties en materialen, volledig wit, zwart of in betonlook. Geberit bedieningspanelen onderscheiden zich niet alleen met mooie looks, maar ook door slimme functies zoals:

  • Toiletstickhouder voor fris water bij elke spoeling als alternatief voor het toiletblok
  • Vlakke inbouw in de betegelde wand
  • Oriëntatieverlichting voor ‘s nachts
  • Touch-free spoelactivering
  • Een inleg met eigen ontwerp
  • DuoFresh geurzuivering voor frisse lucht op het toilet

Een frisse boodschap voor iedereen!

Bij Sanidrõme van Scheppingen vinden we dat elk toiletbezoek prettig moet zijn. En dat geldt ook voor de geur. Niet alleen na uw toiletbezoek, maar ook na dat van de mensen voor of na u. Daarom adviseert Sanidrõme van Scheppingen om het Geberit inbouwreservoir te voorzien van de DuoFresh module voor een stankvrij toilet. Dit geurzuiveringssysteem verwijdert nare geurtjes direct bij de bron en voert deze via de toiletpot naar het koolstof filter achter het bedieningspaneel. Nadat het filter de lucht gezuiverd heeft, blaast een stille ventilator de lucht terug de ruimte in. Zo kan iedereen genieten van frisse lucht op het toilet en in de badkamer. En dat is een hele opluchting! Maak een afspraak met onze badkamerspecialist voor meer informatie over én vakkundige installatie van alle kwaliteitsproducten voor de badkamer en het toilet van Geberit!

Alle Sanidrõme showrooms