Snel en elektrisch verwarmen met Vasco

Speciaal voor de badkamer ontwikkelde Vasco een collectie elektrische designradiatoren met geïntegreerde blower. Dankzij een extra warmteboost van maar liefst 1000 watt, zorgt deze blower ervoor dat uw badkamer supersnel tot de gewenste temperatuur wordt verwarmd. De blower werkt op basis van aanwezigheidsdetectie. Ideaal, omdat u de badkamer waarschijnlijk niet de hele dag gebruikt. Warmtecomfort in uw badkamer vindt u bij Sanidrõme van Scheppingen.

{{sanidrome:gallery id=2 type=2}}

Vasco designradiatoren

Al meer dan 40 jaar is Vasco marktleider én trendsetter op het gebied van radiatoren door middel van de perfecte synergie tussen comfort en design. Elke Vasco radiator is het gevolg van continue innovatie met als resultaat een toonaangevend assortiment variërend in design, modellen, materiaal, afmeting, werking en kleuren.

{{sanidrome:gallery id=1 type=3}}

Uw handdoek voorverwarmen of drogen

Een radiator met horizontale buizen heeft als voordeel dat u uw handdoek tussen de buizen kunt voorverwarmen of drogen. Ook voor de radiatoren met een vlakke voorplaat of verticale buizen ontwikkelde Vasco handige handdoekbeugels. Dus wat uw persoonlijke smaak ook is, aan comfort en functionaliteit ontbreekt niets.

{{sanidrome:gallery id=3 type=5}}

Vakkundige installatie door Sanidrõme van Scheppingen

Naast optimale functionaliteit, een lange levensduur en stijlvol design is het van essentieel belang dat uw Vasco radiator vakkundig wordt geïnstalleerd. Bij Sanidrõme van Scheppingen kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamerinstallateurs installeren uw designradiator vakkundig zodat u er vele jaren van kunt genieten.

Bekijk de Vasco designradiatoren bij Sanidrõme van Scheppingen

Benieuwd naar de collectie designradiatoren en paneelradiatoren van Vasco? Laat u inspireren in onze en bekijk diverse radiatoren in verschillende badkameropstellingen. Wilt u meer weten over elektrisch verwarmen van uw badkamer? Maak dan een afspraak met onze badkamerexpert voor advies op maat.

publicatiedatum: 06 okt 2020

Alle Sanidrõme showrooms