Advies op maat van onze badkamerexperts

De badkamerexperts van Sanidrõme zijn continu op de hoogte van de laatste trends, noviteiten en technische ontwikkelingen op gebied van badkamerproducten, tegelwerk en installatie. Bij het samenstellen van een badkamer komt meer kijken dan u denkt. Niet alleen uit praktisch oogpunt: hoe ziet uw gezinssamenstelling eruit, wat zijn uw gebruikerswensen, en wat is de situatie van uw huidige badkamer? Maar ook: wat voor verlichting wilt u? Hoe gaat u straks uw badkamer verwarmen en welke sfeer zoekt u? En dan hebben we het nog niet eens over kleuren, stijlen of het niveau van het comfort.

Uw Sanidrõme badkameradviseur adviseert u graag over alle mogelijkheden, rekening houdend met uw persoonlijke wensen. Maak hiervoor een afspraak en ontdek wat Sanidrõme voor u kan betekenen.

Creatief badkamerontwerp in 3D

Hoe uw badkamer er straks uit komt te zien, is enerzijds een kwestie van smaak. Misschien houdt u van strak en modern of toch meer van een landelijke of industriële uitstraling. Anderzijds is het ontwerp afhankelijk van de beschikbare ruimte en vaste gegevens, zoals ramen, deuren en eventuele schuine kanten. Om meer de diepte in te gaan, maakt u een afspraak met een Sanidrõme badkameradviseur. Zij luisteren naar uw wensen en nemen u mee in alle mogelijkheden om uw droombadkamer te realiseren. Na het adviesgesprek volgt een goed doordacht en creatief 3D badkamerontwerp met een bijbehorende offerte.

Navigatie icoon
Vind uw showroom

Vind uw showroom

Alle Sanidrõme showrooms