Colour explosion

Ontdek de kracht van kleur op het humeur

Vroeger was de badkamer vooral een functioneel gedeelte van het huis. In deze tijd kan ook de badkamer niet meer achterblijven in ons mooi gestylde interieur. Een badkamertrend van nu is dan ook niet alleen kleur toevoegen in bijvoorbeeld de woonkamer, maar ook aan uw badkamer! Kleuren brengen namelijk niet alleen sfeer, maar kunnen ook een positieve invloed hebben op uw humeur. Zo zorgt de kleur groen voor een harmonieus gevoel, de kleur blauw voor een rustgevende sfeer en roept de kleur geel positieve gevoelens op. Heerlijk om mee wakker te worden toch? Reden genoeg om uw badkamer te updaten met mooie kleuren.

{{sanidrome:gallery id=1 type=3}}

Klaar voor kleur in de badkamer?

Creëer uw ultieme sfeer om te ontspannen met een gekleurde muur of vloer. Zoals andere muren in uw huis, kunt u ook de muren van de badkamer een tintje geven. Hierdoor trekt u de sfeer die u wilt bereiken door in uw badkamer, wat alle kamers van het huis tot één geheel zal maken. Het is echter ook erg trendy om gekleurde tegels in een bepaald deel van de badkamer te verwerken. Bijvoorbeeld de achterwand van de douche, een gekleurde tegelwand achter de wastafel of een nisje waar u uw accessoires kunt neerzetten. Met toevoeging van een zwarte kraan op de gekleurde wand ontstaat extra contrast en daardoor een stoere en industriële badkamer. Denk vooral ook aan een gekleurde douchevloer in uw badkamer. Voorheen zag u alleen witte douchebakken, inmiddels zijn douchevloeren voor uw inloopdouche verkrijgbaar in vele kleuren. Dit zal uw douche tot een echte eyecatcher maken. Of kies voor eenzelfde kleur in tegels en douchevloer, wat uw badkamer tot één geheel zal maken.

{{sanidrome:gallery id=2 type=2}}

Kleurrijk opbergen

Maak van uw neutrale opbergmeubel juist een echte eyecatcher! Steeds vaker zien we een rood, groen of geel badkamermeubel terug op een neutrale wand. Hiermee maakt u een echt statement. Of kies voor badkamermeubels bijpassend bij de kleur van de wand. Een groene wand met groen badkamermeubel bijvoorbeeld. Dit zal zorgen voor een sfeervol geheel van de desbetreffende badkamerwand. Houdt u niet zo van felle kleuren? Een badkamermeubel leent zich ook goed om een subtiele, rustige kleur aan te brengen in de badkamer.

{{sanidrome:gallery id=3 type=3}}

Ontspannen in kleur

Naast een kleurrijke wand of gekleurd meubel, kunt u er ook voor kiezen juist de andere producten van de badkamer een kleurtje te geven. Denk aan een luxe vrijstaand bad met een groene of rode buitenkant, wat een echte blikvanger zal zijn in de badkamer. Of ga voor een waskom in een opvallende kleur, zoals fris groen, zomers geel of romantisch rood. Als finishing touch kiest u voor een bijpassende kleur van de designradiator.

Welke kleur(en) gaat u kiezen? Welke sfeer wilt u creëren in uw badkamer? Een weerspiegeling van uw favoriete seizoen, een flitsend kleurtje om fris wakker te worden of kiest u juist voor een oase van rust?

{{sanidrome:gallery id=4 type=1}}

Meer inspiratie nodig? Bezoek dan snel één van onze showrooms of ontdek meer op ons Colour Explosion Pinterest-bord. Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste badkamertrends? Abonneer dan op onze nieuwsbrief.

Navigatie icoon
Vind uw showroom

Vind uw showroom

Alle Sanidrõme showrooms