Pimp de badkamer!

Een nieuwe badkamer met minimale aanpassingen voor maximaal comfort

Wanneer u toe bent aan verandering in uw badkamer of toilet, maar complete vervanging te ver gaat, kunt u ook met een paar kleinere aanpassingen een metamorfose realiseren. Of u nu zoekt naar extra comfort in de badkamer of een eigentijdse facelift wilt, Sanidrõme weet precies wat de mogelijkheden zijn, rekening houdend met uw beschikbare ruimte, budget en zonder rigoureuze verbouwing. Hieronder enkele tips voor een badkamer metamorfose of toilet metamorfose.

Extra opbergruimte in uw badkamer

Staan uw potjes, flacons en toiletrollen overal verspreid en heeft u genoeg van die rommelige aanblik? Een badkamermeubel is een praktische blikvanger. Want opgeruimd staat netjes! U kunt kiezen voor een compleet meubel, alleen een hoge kast naast de wastafel of een spiegelkast erboven. Met een badkamermeubel van Primabad of LoooX in een mooie kleur of warme houtlook verandert in één klap de hele aanblik van de badkamer.

Kleine veranderingen in uw toilet

Heeft u een staand toilet dat aan vervanging toe is? Kies dan een hangend toilet zonder spoelrand van Geberit of Villeroy en Boch voor extra schoonmaakgemak en dat op uw ideale zithoogte gemonteerd wordt. U zult versteld staan van het ruimtelijke effect van een hangend toilet. En voorzie uw hangend toilet meteen van een comfortabele wc bril met softclose. Wilt u wel een hangend toilet, maar geen hak- en breekwerk om een inbouwreservoir te plaatsen, dan is een Geberit Monolith toiletmodule met geïntegreerd reservoir vóór de muur wellicht een optie.

Een thermostaatkraan

Oudere badkamers hebben meestal een mengkraan in de douche of bij het bad. U moet apart de warme en koude kraan opendraaien voor de juiste temperatuur. Een Hansgrohe thermostaatkraan is hier het comfortabele antwoord op. Met slechts één handeling bent u verzekerd van de juiste en constante watertemperatuur. U kunt zich dus nooit branden aan te heet water. Dat is ook een geruststellend idee als er kinderen onder de douche of in bad gaan.

Extra doucheplezier met een regendouche

Met een regendouche van Hansgrohe of Dornbracht bepaalt u zelf de waterstraal van uw douche. Van krachtig masserend tot een tropische regenbui. De regendouche biedt zoveel meer doucheplezier dan die oude, kleine douchekop. Elke douchekop is eenvoudig door een regendouche te vervangen en indien gewenst meteen met een thermostaatkraan. Een mooi voorbeeld van een kleine, voordelige aanpassing in uw douche, die een grote verandering in uw douchebeleving teweeg brengt.

Een spatwaterdichte douche

Heeft u genoeg van uw douchegordijn? Sanidrõme biedt ook vriendelijk geprijsde douchewanden van HSK en Sealskin. Behalve dat uw douche met een glazen wand luxer oogt, zijn er ook veel praktische voordelen. Douchen achter een gesloten wand is een stuk comfortabeler, omdat de warmte in de douchecabine blijft. Ook als de kraan dicht is. Daarnaast voorkomt u een waterballet.

Badkameraccessoires

Ook met badkameraccessoires “pimpt” u snel en gemakkelijk uw badkamer. Een handdoekhouder of zeepbakje is natuurlijk niet bepalend. Maar als u alle badkameraccessoires uit één serie van Keuco of Geesa kiest, vormen ze samen de rode draad die alle elementen in uw badkamer tot een harmonieus geheel verbindt. Met badkameraccessoires volgt u ook meteen de laatste badkamer trends zonder dat daar een grote verbouwing van uw badkamer voor nodig is.

Navigatie icoon
Vind uw showroom

Vind uw showroom

Alle Sanidrõme showrooms