Back to nature

Back to Basic!

In onze maatschappij moeten we vooral heel veel. Alles moet beter en sneller, waardoor de mens onder druk komt te staan. Door deze ontwikkelingen zoekt men echter steeds vaker manieren om tot rust te komen en te ontspannen, zoals yoga of een bezoekje aan de sauna. De afgelopen jaren gaan we nog verder terug naar de basis. Denk aan biologisch eten, goed voor onszelf zorgen en duurzaam leven voor onze aarde. We willen weer in contact komen met de natuur, waardoor we terug bij onszelf komen en kunnen ontsnappen aan de drukte van alledag. Dit zien we dan natuurlijk ook terug in ons badkamerinterieur, onze ultieme plek voor ontspanning. Kijkt u mee?

{{sanidrome:gallery id=1 type=3}}

Voel de natuur

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen, geeft u uw badkamer een ontspannen sfeer en voelt u daadwerkelijk de natuur tijdens uw dagelijkse badkamerrituelen. Denk hierbij aan materialen als hout, beton of marmer. Heerlijke baden en douchebakken van plaatstaal. Een massief eiken badkamermeubel, houtlook tegelvloer en wastafel, kommen en meubelfronten van beton. Kies voor tegels met een stenen look zodat u een gevoel van buitenzijn beleeft. Of trendy kranen met een natuurlijke kleur van koper, brons of rvs!

{{sanidrome:gallery id=2 type=4}}

Ontdek de verrassende kracht van kleur

Met de juiste kleuren creëert u de juiste sfeer die u uw badkamer wilt geven. Het gebruik van natuurlijke tinten, zoals we deze in de natuur terugvinden, geeft een positief effect op uw humeur. Door natuurlijke tinten als groen en bruin zult u een gevoel van ontspanning ervaren, net als tijdens een wandeling door het bos of op het strand. Dit creëert u door middel van een natuurlijke kleur op de wanden, zoals groene tegels achter uw regendouche. Denk ook aan een groen bad, een groene wastafel of groen badkamermeubel, als echte eyecatcher. Of kies voor de trendy wandtegels uit de Urban Jungle collectie van Villeroy & Boch. Dit botanische design zorgt voor een trendy groene wellness-oase.

{{sanidrome:gallery id=3 type=2}}

Natuurlijke innovaties

In zo’n natuurlijke badkamer kunnen duurzame innovaties natuurlijk niet ontbreken. Zo ontwikkelde Dornbracht de Aquamoon. Een douche met vier nieuw ontwikkelde straalsoorten en fascinerende lichtscenario’s die zich verenigen tot een emotionele waterervaring en daarmee voor nieuwe levensenergie zorgt. Of de Hansgrohe PowderRain met een laag waterverbruik. Hierdoor bespaart u tijdens het douchen tot maar liefst 20% water en energie. Geniet van natuurlijk doucheplezier zonder het milieu en uw portemonnee extra te belasten!

{{sanidrome:gallery id=4 type=5}}

Meer inspiratie nodig? Bezoek dan snel één van onze showrooms of ontdek meer op ons Back to Nature Pinterest-bord. Wilt u op de hoogte blijven van alle badkamertrends? Abonneer dan op onze nieuwsbrief!

{{sanidrome:gallery id=5 type=1}}

Navigatie icoon
Vind uw showroom

Vind uw showroom

Alle Sanidrõme showrooms