Comfort & veiligheid

Een comfortabele en veilige badkamer

Het inrichten van een comfortabele, veilige badkamer is heel goed mogelijk zonder concessies aan design. U hoeft al lang niet meer in termen van speciale producten of hulpmiddelen te denken. Door bij de inrichting goed op het ontwerp, materiaal en de productkeuze te letten, creëert Sanidrõme ook met mooie producten een prachtige, levensloopbestendige badkamer voor alle leeftijden. Sanidrõme adviseert u graag persoonlijk over extra comfort en veiligheid in úw nieuwe badkamer.

Voor alle leeftijden

Met kleine aanpassingen worden comfort en veiligheid in uw badkamer al sterk uitgebreid. Een hocker met dezelfde uitstraling als uw badkamermeubel is mooi én praktisch om uw dagelijkse badkamerrituelen zittend te verrichten. Een douchezitje met rugsteun en chromen handgrepen voor stevig houvast bij het bad, toilet of in de douche geven iedereen een veilig gevoel. Deze mooie accessoires kunnen ook later, zodra u daar behoefte aan krijgt, in uw badkamer gemonteerd worden door Sanidrõme. Net zoals een thermostaatkraan die het water constant op de gewenste temperatuur houdt. Zo wordt verbranden door te heet water of een plotselinge koude douche eenvoudig voorkomen. Ook een geruststellend idee met (klein)kinderen.

Ontspannen douchen zonder uitglijders

Douchen wordt een stuk veiliger in een royale douchecabine met maximale instapruimte en extra houvast bij de glasuitsparing of aan een verlengde glijstang. Gecombineerd met een vlakke douchebak zonder hoge instap wordt in en uit de douche stappen een stuk makkelijker. Volledig wegklapbare douchewanden creëren extra bewegingsruimte in de badkamer. Door de douchethermostaat of glijstang te voorzien van een planchet kunt u uw doucheartikelen binnen handbereik houden. Omdat een natte douchevloer glad kan worden, zijn douchebakken en vloertegels leverbaar met antislip. Zo wordt de kans op uitglijden tot een minimum beperkt. Vandaar dat het bad steeds vaker wordt vervangen door een veilige douche.

Innovaties als de douchewc of een designradiator met blower zijn ook aanraders voor de comfortabele badkamer. Met een lichamelijke beperking is de persoonlijke hygiëne soms een uitdaging. Met een douchewc kunt u makkelijker zelfstandig uw onderlichaam reinigen en de hele dag een fris en schoon gevoel houden. Een elektrische designradiator met blower garandeert snelle, krachtige en gelijkmatige verwarming van de badkamer en voorkomt dat u het koud krijgt. Subtiel oriëntatielicht onder de bedieningsplaat van het wandcloset biedt 's nachts voldoende verlichting. Aangenaam voor jong en oud!

Navigatie icoon
Vind uw showroom

Vind uw showroom

Alle Sanidrõme showrooms