Badkamermeubelen op maat van Primabad

Het Nederlandse merk Primabad is al vele jaren een betrouwbare partner van Sanidrõme met kwalitatief hoogwaardige meubelen, een onberispelijke afwerking en goede service. Met de uitgebreide collectie badkamermeubelen van Primabad geeft u uw badkamer karakter en een persoonlijke uitstraling.

Maatwerk badkamermeubelen met Made NL van Primabad

Met het brede maatwerk programma Made NL van Primabad combineert u wastafels, wastafelbladen, waskommen, kasten en spiegels of spiegelkasten met volop keuze uit stijlen, materialen en (hout)kleuren en creëert u uw eigen unieke badkamermeubel. Uiteraard vochtbestendig én met veel opbergruimte.  

Badkamerserie Dawn: strak en modern met extra gebruiksgemak

De badkamermeubelen van de serie Dawn van Primabad hebben een strak en modern aanzicht door de dunne bladlijn. Het wastafelblad zorgt voor extra gebruiksgemak door de ruime en diepe waskom. De wastafelkasten zijn ruim van opzet en zorgen voor impact met lekker veel opbergruimte. U kunt kiezen uit verschillende breedte- en hoogtematen, met lades naast en/of onder elkaar of met één grote lade óf gecombineerd met een open kast.

Waarom kiezen voor een badkamermeubel van Primabad

Naast kwaliteit en design biedt een badkamermeubel van Primabad u vele voordelen:

  • Kwaliteit badkamermeubels gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Vochtbestendig, met veel opbergruimte en met een praktische indeling
  • Goede service en een lange levensduur van uw badkamermeubel
  • Ruim assortiment badkamermeubels in verschillende stijlen, maten, materialen en (hout)kleuren
  • Breed maatwerk programma voor een badkamermeubel op maat

Vakkundige montage van uw badkamermeubel door Sanidrõme

Naast productkwaliteit is het van essentieel belang dat uw Primabad badkamermeubel vakkundig wordt gemonteerd. Bij Sanidrõme kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamermonteurs monteren uw badmeubel vakkundig zodat u er vele jaren van kunt genieten.

Bekijk de badkamermeubelen van Primabad bij Sanidrõme

Benieuwd naar de badkamermeubelen van Primabad? Laat u inspireren in één van de Sanidrõme showrooms. U vindt het assortiment badkamermeubelen en het maatwerk programma van Primabad in de verschillende badkamer- en toiletopstellingen. Wilt u een adviesgesprek op maat? Maak dan een afspraak met uw Sanidrome badkameradviseur. Graag tot ziens. 

publicatiedatum: 23 mrt 2021

Vind uw showroom

Vind uw showroom

Alle Sanidrõme showrooms