8.6

Om uw badkamer een opgeruimd en harmonieus karakter te geven, is het belangrijk dat ook de badkamer accessoires zorgvuldig worden uitgekozen. Immers, badkamer accessoires weerspiegelen enerzijds uw persoonlijke smaak maar zorgen ook voor een praktische en opgeruimde indeling. Badkamer accessoires in de stijl die bij u past. Gaat u voor strak met design elementen? Of liever voor landelijk met meer sierlijke badkamer accessoires? Sanidrõme nodigt u graag uit in een van de showrooms om u te laten inspireren.

Variëren met badkamer accessoires

Ook de variatie en het design voor badkamer accessoires is zeer breed. Immers, u wilt niet alleen een mooi ogende badkamer, maar het liefst ook eentje die praktisch en functioneel is. Shampoos, zeep en toiletrollen moeten handig opgeborgen kunnen worden. Maakt u zich graag op in de badkamer? Dan mag een cosmeticaspiegel uit het assortiment van Sanidrõme uiteraard niet ontbreken. Het is mogelijk om uw badkamer accessoires uit één serie te kiezen, maar uiteraard is ook maatwerk mogelijk.

Kom inspiratie opdoen bij Sanidrõme

Sanidrõme nodigt u van harte uit om in een van de showrooms onze uitgebreide collectie aan badkamer accessoires te komen bekijken. Maak eens een afspraak met onze badkameradviseur, zodat hij of zij u rond kan leiden en u kan inspireren met de diverse mogelijkheden op badkamergebied. Alvast thuis inspiratie opdoen? Download dan het inspiratiemagazine ‘BadkamerBreed’, waarin u diverse voorbeelden van onze badkamer accessoires kunt bekijken.

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.