U heeft misschien al ideeën omtrent uw meest ideale badkamer ontwerp? Middels de Sanidrõme badkamerplanner nodigen wij u uit online 3D badkamer ontwerpen te maken om zo alvast uw badkamer ideeën voor uzelf te visualiseren.

Aan de slag met Sanidrõme badkamerplanner

De Sanidrõme badkamerplanner werkt eenvoudig. U hoeft niets te downloaden. Open de Sanidrõme badkamerplanner hier en ga direct aan de slag met badkamer ontwerpen in 3D:

  • Selecteer een ruimte voor uw badkamer ontwerp
  • Plaats de gewenste elementen in het badkamer ontwerp
  • Kies een kleurenpalet voor het tegelwerk
  • Bekijk uw badkamer ontwerp in 3D

U kunt uw badkamer ontwerpen printen, opslaan, meenemen of mailen naar uw Sanidrõme badkamerspecialist. Wanneer u uw badkamer ontwerpen mailt, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak in de showroom. Wij laten u graag zien wat er in uw badkamer allemaal mogelijk is.

Voorbeelden badkamer ontwerpen

Op onze Pinterest-pagina vindt u verschillende voorbeelden van badkamer ontwerpen. Laat u door deze badkamer ontwerpen inspireren. Wellicht haalt u er nog goede ideeën uit voor uw badkamer ontwerp. Ook bij badkamer inspiratie vindt u tips en ideeën voor de inrichting van uw badkamer. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag vooruit met het creëren van het voor u meest ideale badkamer ontwerp.