Geberit AquaClean Alba: een douchewc voor ieder budget

Bent u bekend met het comfort en de hygiëne van een douchewc maar denkt u nog altijd dat deze buiten uw budget vallen? Dan hebben we goed nieuws voor u! Geberit heeft de Geberit AquaClean Alba ontwikkeld en biedt daarmee alle luxe en voordelen van een douchewc tegen een betaalbare prijs. Een douchewc combineert de functionaliteit van een toilet met de reinigende kracht van een bidet. Het resultaat is een fris en hygiënisch gevoel van uw onderlichaam na ieder toiletbezoek. Voorheen werd de douchewc als luxe artikel gezien, maar met de Geberit AquaClean Alba is deze luxe nu voor iedereen beschikbaar.

{{sanidrome:gallery id=1 type=2}}

Geberit AquaClean Alba douchewc

De nieuwe douchewc van Geberit - AquaClean Alba - is een stijlvol toilet met douchefuncties, die zorgt voor perfecte persoonlijke hygiëne na het toiletgebruik. De Geberit Alba bevat alle belangrijke functies van een douchewc, maar valt toch binnen de lagere prijsklasse en noemen we daarom ook het instapmodel. Overweegt u uw toilet te verbouwen/vervangen door de vakmensen van Sanidrõme, dan kunt u nu profiteren van de voordelen van een douchewc voor slechts een kleine meerprijs in vergelijking met een ‘normaal’ toilet. Dit model bevat ook de unieke WhirlSpray douchetoilet technologie van Geberit.

{{sanidrome:gallery id=2 type=7}}

WhirlSpray douchetechnologie

De Geberit AquaClean douchewc Alba is, net zoals de andere douchewc modellen van Geberit, uitgerust met de unieke WhirlSpray douchetechnologie. De Geberit WhirlSpray straal is niet zomaar een straal, maar een roterende straal waar lucht aan wordt toegevoegd. Een unieke combinatie die voor duizenden luchtbellen in het water zorgt. Deze bellen zorgen voor een optimale reiniging met een vederzachte straal, welke in vijf standen te verstellen is.

TurboFlush spoeltechniek

De effectieve TurboFlush spoeltechnologie in het Alba wandcloset zonder spoelrand zorgt voor een bijzonder stille en grondige spoeling. Het spoelrandloze toilet heeft bovendien geen verborgen plekken: schoonmaken is daardoor veel gemakkelijker en uw wc is moeiteloos weer stralend schoon.

Voordelen van de Geberit AquaClean Alba

De Geberit AquaClean Alba douchewc:

  • Een betaalbare douchewc, geschikt voor ieder budget.
  • Heeft een unieke WhirlSpray douchetechnologie voor optimale hygiëne en zachte reiniging.
  • Douchestraalsterkte in vijf stappen instelbaar.
  • Zeer gebruiksvriendelijk met de eenvoudige afstandsbediening.
  • Makkelijk te installeren en past op de meeste standaard aansluitingen.

{{sanidrome:gallery id=3 type=5}}

Wilt u meer weten over de Geberit AquaClean Alba douchewc of wilt u een douchewc zelf ervaren? Kom dan naar een Sanidrõme showroom of maak een afspraak met één van onze badkamerexperts.

publicatiedatum: 24 jun 2024

Navigatie icoon
Vind uw showroom

Vind uw showroom

Alle Sanidrõme showrooms