Perfectie tot in detail met de kranen, douches en accessoires van Keuco

De badkamerproducten van Keuco zijn niet alleen prachtig, maar staan ook voor eersteklas design, nauwgezet vakmanschap, perfecte functionaliteit en hoogwaardige kwaliteit. Wat ons betreft de basisprincipes voor de betere badkamer. Ontdek de verschillende kranenseries in stijl en kleur met mengkranen en thermostaatkranen voor de wastafel, douche en bad. Uiteraard met bijpassende douchesets. En als finishing touch voor uw badkamer of toiletruimte kiest u uit verschillende accessoires van Keuco in passende stijlen en kleuren.

IXMO design is onbeperkte vrijheid van variatie

Serie IXMO kranen en douchesets van Keuco is speciaal ontworpen met het oogpunt op “minder is meer”. Het minimalistisch design biedt optimale, samengevoegde functionaliteit voor douche, badkuip en wastafel en geeft u alle vrijheid om uw persoonlijke stijl maximaal door te voeren.

Accessoires van Keuco in hippe trendkleuren

Accessoires zijn meer dan mooi alleen. Handige accessoires maken uw badkamer of toilet ook functioneel compleet. Waar laat u anders uw handdoek, badlaken, glas, zeep, tandenborstel, shampoofles, wisser of (reserve) toiletrol? Naast accessoires in tijdloos chroom of stoer rvs heeft u met Keuco volop keuze uit accessoires in hippe trendkleuren zoals mat zwart, geborsteld brons, nikkel of zwart chroom.

Vakkundige installatie door Sanidrõme

Naast een stijlvol design en productkwaliteit is het van essentieel belang dat uw kranen, douchesets en accessoires vakkundig wordt geïnstalleerd en gemonteerd. Bij Sanidrõme kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamermonteurs installeren uw badkamer vakkundig zodat u er vele jaren van kunt genieten.

Ontdek de kranen, douches en accessoires van Keuco bij Sanidrõme

Benieuwd naar de collectie kranen, douchesets en accessoires van Keuco? Laat u inspireren in een Sanidrõme showroom en maak een afspraak met één van onze badkameradviseur. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien. Graag tot ziens.

publicatiedatum: 13 okt 2021

Vind uw showroom

Vind uw showroom

Alle Sanidrõme showrooms