Onderhoudsarme douchegoten van Easy Drain, nu in zeven trendy kleuren

Easy Drain is dé specialist als het gaat om afvoertechniek in de badkamer. Met een Easy Drain douchegoot of doucheput bent u verzekerd van kwaliteit, eigentijds design én een waterdichte doucheafvoer. Uiteraard vakkundig geïnstalleerd door de vakmannen van Sanidrõme.

Easy Drain douchegoten hebben een elegante afwerking en zijn geschikt voor kleine en grote tegels. Eenvoudig te reinigen door de hoge kwaliteit rvs en leverbaar in vele lengte- en breedtematen met keuze uit diverse rvs roosters of een betegelde inleg. Uiteraard adviseren wij u over de juiste keuze in douchecapaciteit, die past bij uw situatie.

Kies een passende kleur douchegoot met de R-Line Clean Color

Combineer de perfect passende (metaal)kleur douchegoot met uw gekleurde kranen en andere badkamerproducten. Kies uit zeven trendy kleuren: geborsteld RVS, matzwart, matwit, geborsteld zwart chroom, geborsteld brons, geborsteld messing en geborsteld roodgoud.

De R-Line douchegoot van Easy Drain is voorzien van de krachtige en onderhoudsarme Dryphon® Techniek, waardoor water met hoge snelheid door de sifon wegstroomt en vuil en haren direct wegspoelen.

Bekijk de collectie douchegoten van Easy Drain bij Sanidrõme

Benieuwd naar de collectie Easy Drain douchegoten? Bij Sanidrõme vindt u verschillende badkameropstellingen met een variatie aan douchegoten. Kom langs en laat u uitgebreid inspireren en adviseren in één van onze showrooms. Maak hiervoor een afspraak met onze badkameradviseur. Graag tot ziens.

Sanidrõme bestaat 30 jaar en viert feest!

Sanidrõme is al 30 jaar uw badkamerspecialist! Al 30 jaar realiseren wij de betere badkamers van A tot Z, inclusief vakkundige installatie door onze eigen vakmensen. En wie jarig is trakteert! Koopt u in 2023 een nieuwe badkamer, inclusief vakkundige installatie, dan maakt u kans op één van de 30 Sanidrõme GOUD arrangementen of andere gouden prijzen. Kom langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak.

publicatiedatum: 26 jul 2023

Navigatie icoon
Vind uw showroom

Vind uw showroom

Alle Sanidrõme showrooms