Tijdens onze Badkamer Inspiratie Dagen kon je kans maken op 1 van de 5 ontbijtserviezen van Villeroy & Boch.
lees meer
Zijn onze klanten bij jou in goede handen? Bekijk dan onze vacatures. 
lees meer
In december hield Sanidrõme op Facebook een winactie, waarbij men producten kon winnen voor een toiletmetamorfose. Zie hier het resultaat.
lees meer
Op 6 juni 2016 is Sanidrõme Hofland in Woudenberg uitgeroepen tot Sanidrõme Showroom van het Jaar 2016/2017!
lees meer
De badkamer trend van dit moment is het bad eruit en een douchecabine erin.
lees meer
Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? En kunt u daarbij nog wel wat inspiratie gebruiken? Haal dan bij de Sanidrõme showrooms het geheel vernieuwde en gratis inspiratiemagazine “BadkamerBreed” op.
lees meer
Een droombadkamer: wie wil dat nou niet? Daarom geven badkamerspecialist Jolanda van Sanidrõme én vtwonen styliste Femke je in vijf video’s een heleboel praktische tips om je op weg te helpen.
lees meer
Op vtwonen.nl/jouwdroombadkamer kon men kans maken op een Sanidrõme badkamercheque t.w.v. €10.000,-. De gelukkige winnaar is Henk de Kruijf. Bekijk hier deel 1 (van 3) van de badkamermetamorfose video.
lees meer
Inmiddels is de oude badkamer van Henk (winnaar badkamercheque) eruit gesloopt en is Sanidrõme gestart met de bouw van zijn nieuwe badkamer. Nieuwsgierig? Bekijk hier deel 2 (van 3) van de badkamermetamorfose video.
lees meer
De verbouwing bij Henk (winnaar badkamercheque) is inmiddels klaar en vtwonen stylist Femke gaat aan de slag met de styling van de badkamer. Ben jij nieuwsgierig? Bekijk hier deel 3 (van 3) van de badkamermetamorfose video.
lees meer