Kom jij ons team versterken? Wij zijn op zoek naar een:

Online marketeer 24 uur

Functieomschrijving

  • Optimaliseren en onderhouden (CMS) van verschillende websites;
  • Periodiek schrijven van e-mailnieuwsbrieven voor diverse doelgroepen;
  • Optimaliseren van Google Adwords campagnes, Google Analytics, SEA en SEO;
  • Optimaliseren en onderhouden van o.a. Facebook, Twitter, Pinterest en YouTube;
  • Facebook campagnes opzetten;
  • Uitwerken en uitvoeren van een online marketing plan.  

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar dé online marketeer die niet vreemd is van de termen SEO, SEA en new media. De digitale specialist die ook nog een creatieve kant heeft voor o.a. het schrijven van pakkende content. Je bent iemand met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en bent analytisch ingesteld. Op basis van minimaal MBO niveau en met voorkeur enige ervaring ben je snel in staat de online specialist binnen een klein team te worden. Communicatief en taalkundig ben je sterk.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een open en informele werksfeer waar in goede harmonie wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de inhoud van de functie.

Stuur je sollicitatie uiterlijk zondag 20 januari 2019 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Evelien Bekers (communicatie manager) op tel.nr. 040 2112115.

En wij zijn op zoek naar een administrarief medewerker voor 16 uur per week

Functieomschrijving

  • Zorg dragen voor complete debiteuren- en crediteurenadministratie in boekhoudpakket;
  • Periodieke omzetverwerking;
  • Ondersteuning verlenen voor invulling jaarrekening door accountant;
  • Secretariële ondersteuning, zoals verzorgen van mailings, correspondentie en postverwerking.

Functie-eisen

Je bent iemand met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat zelfstandig te opereren in een klein team. Op basis van MBO niveau en met voorkeur enige ervaring ben je snel in staat de interne/administratieve bedrijfsvoering te beheren. Daarbij ondersteun je de directeur en overige collega’s op het hoofdkantoor van Sanidrõme bij de uitvoering van de dagelijkse taken. Naast een flexibele instelling beschik je over een representatieve en gastvrije persoonlijkheid.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een open en informele werksfeer waar in goede harmonie wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de inhoud van de functie.

Stuur je sollicitatie uiterlijk zondag 20 januari 2019 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Rob Sanders (directeur) of Elise Moerman (management assistente) op tel.nr. 040 2112115.