Functieomschrijving

  • Je kent de ins en outs van social media en zet deze succesvol in voor marketing doeleinden
  • Optimaliseren, actualiseren en onderhouden (CMS) verschillende websites
  • Optimaliseren van corporate Google campagne, Google Analytics, Data Studio, SEA en SEO
  • Optimaliseren, actualiseren en onderhouden van o.a. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest en YouTube
  • Opstellen van digitale nieuwsbrieven
  • Uitwerken en uitvoeren van een online marketing plan   

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar dé online marketeer (24 uur) die niet vreemd is van de termen SEO, SEA en new media. Je hebt ervaring in het schrijven van teksten voor het web, social media en nieuwsbrieven. Je bent iemand met een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en bent analytisch ingesteld. Op basis van minimaal MBO niveau en met voorkeur enige ervaring ben je snel in staat de online specialist binnen een klein team te worden. Communicatief en taalkundig ben je sterk.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een open en informele werksfeer waar in goede harmonie wordt samengewerkt. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de inhoud van de functie.

Stuur je sollicitatie uiterlijk voor vrijdag 20 september 2019 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Evelien Bekers (communicatie manager) op tel.nr. 040 2112115.

Werkgever

Al meer dan 25 jaar is Sanidrõme actief in de markt voor advies, verkoop en installatie van ‘de betere badkamer’. 29 leden (badkamerspeciaalzaken) zijn aangesloten bij de coöperatieve vereniging Sanidrõme. Vanuit het hoofdkantoor worden diverse activiteiten geïnitieerd ten behoeve van de aangesloten leden op het gebied van reclame, marketing & communicatie, inkoop & assortiment, invulling showroom etc.