Martens Design

Martens Design ontwerpt, innoveert en produceert luxe spiegels met verlichting en onderscheidt zich door een unieke collectie design spiegels met bijzondere vormen en kleuren van duurzame materialen. Een spiegel van Martens Design is een echte blikvanger en geven uw badkamer karakter. Sanidrõme Thijssen biedt u een ruim assortiment badkamermeubelen en spiegels en behoort geheel maatwerk ook tot de mogelijkheid. Ga voor een stijlvolle badkamer zo uniek als uzelf en bekijk de design spiegels van Martens Design in onze showroom.

{{sanidrome:gallery id=1 type=7}}

Geef uw badkamer karakter met een Martens Design spiegel

Bij Sanidrõme Thijssen vindt u een ruim assortiment aan spiegels. Naast de populaire rechthoekige spiegels maakt Martens Design ook ronde spiegels, hexagon spiegels en spiegels in ovale en organische vormen. Alle spiegels zijn verkrijgbaar in diverse maten en kunnen worden uitgebreid met extra opties, zoals LED-verlichting, spiegelverwarming, Bluetooth audio en een digitale klok. Bovendien zijn de spiegels ook nog eens mooi af te werken met bijvoorbeeld antraciet- of bronskleurig spiegelglas.

{{sanidrome:gallery id=2 type=2}}

De ronde spiegel is dé trend van nu

Een grote ronde spiegel doet het in vrijwel elke ruimte in huis goed, maar moet deze vooral ook praktisch zijn. Dat kan bijvoorbeeld met LED-verlichting en spiegelverwarming. De ronde spiegel zorgt voor een vrolijke, speelse en stijlvolle uitstraling in uw badkamer. Een ware trend die we alsmaar zien terugkomen. Een fraaie, kleine ronde spiegel of juist een hele grote ronde spiegel die uw badkamer optisch groter maakt. De ronde spiegel is hoe dan ook een aanwinst in uw badkamer!

{{sanidrome:gallery id=3 type=5}}

Ontdek de spiegels van Martens Design bij Sanidrõme Thijssen

Wilt u meer weten over de spiegels van Martens Design? Kom ze bekijken in de showroom van Sanidrõme Thijssen en maak een afspraak met onze badkamerexpert voor meer informatie en advies over uw droombadkamer!

Alle Sanidrõme showrooms