Bad eruit, douche erin

Als douchen in bad niet meer veilig voelt en een grote verbouwing niet wenselijk is, wordt het bad vaak vervangen door een comfortabele douche met een royale, drempelloze in- en uitstap. Met onderhoudsvriendelijke panelen voor bekleding van de vrijgekomen wanden of bijpassende tegels, wordt uw nieuwe douche door Sanidrõme Thijssen precies op maat in uw bestaande badkamer geïntegreerd en vakkundig geïnstalleerd. Een douchezitje of greep voor wie tijdens het douchen wil zitten of zich vast wil houden, zijn slimme extra’s die het comfort en de veiligheid in uw douche verder verhogen. 

{{sanidrome:gallery id=3 type=5}}

Ideale en creatieve RenoDeco wandbekleding van HSK

Speciaal voor het bekleden van de wanden in uw badkamer bij een (deel)renovatie of wanneer u uw badkamer een snelle facelift wilt geven, zonder veel hak- of breekwerk, biedt Sanidrõme Thijssen u RenoDeco: de onderhoudsvriendelijke en voegvrije panelen van HSK. Gemaakt van hoogwaardig aluminiumcomposiet, waardoor krasvast en waterafstotend. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en trendy decors, waaronder uw eigen fotodruk.

{{sanidrome:gallery id=2 type=4}}

Of kies voor wand- en vloertegels als ideale afwerking

Tegels zijn de meest ideale afwerking voor de wanden en vloer in uw nieuwe douche. Want tegels zijn makkelijk te reinigen, hygiënisch, duurzaam en vormen een waterdichte deklaag. Wandtegels met een onderhoudsvriendelijke toplaag en vloertegels met antislip verhogen bovendien uw comfort en veiligheid in de badkamer. Bij Sanidrõme Thijssen vindt u altijd de nieuwste collecties van Sphinx Tegels, Villeroy & Boch Tegels en Xclusive Tegels en worden deze bovendien door onze eigen tegelzetters vakkundig verwerkt.  

{{sanidrome:gallery id=1 type=7}}

Kiest u voor een inloopdouche of gesloten douchecabine?

Een douchewand of -cabine kent vele verschijningen. Groot, klein, (recht)hoekig of rond, profielloos of met stevige greep(lijst), in helder, gesatineerd, spiegel- of gekleurd glas en met draai-, nis- of schuifdeuren. Of een (half) vrijstaande wand voor het creëren van een trendy inloopdouche. Met de douchewanden van Duka (Sealskin) en HSK kan Sanidrõme Thijssen u dit allemaal aanbieden. Uiteraard zijn deze douchewanden gemaakt van de hoogste kwaliteit veiligheidsglas en te voorzien van een onderhoudsvriendelijke beschermlaag.

{{sanidrome:gallery id=4 type=8}}

Veilig en ontspannen douchen, zonder uitglijders

Douchen wordt een stuk veiliger in een royale douchecabine of inloopdouche met maximale instapruimte. En al helemaal wanneer deze wordt voorzien van een wandbeugel voor extra houvast en een afneembaar, verplaatsbaar en inklapbaar zitje, zoals van KEUCO PLAN CARE, zonder dat u concessies hoeft te doen aan design. Ook speelt een vlakke douchebak met antislip, zoals de Squaro Infinity douchevloer van Villeroy & Boch, een grote rol om uitglijders te voorkomen.

{{sanidrome:gallery id=5 type=6}}

Ga voor extra comfortabele opties in uw nieuwe douche

Wanneer u uw bad laat vervangen door een douche, overweeg dan extra comfortabele opties, zoals een (opbouw) Sunshower met infrarood. Het stimuleert uw bloedsomloop, waardoor spierspanning en gewrichtspijn afneemt. Bovendien heeft infrarood een positieve uitwerking op reumatische klachten. Voor extra ontspanning kiest u voor een hansgrohe showerpipe met regendouche zoals de Pulsify of Rainfinity douches. Douchestralen als PowderRain of de massagestraal zorgen voor ultieme ontspanning. 

{{sanidrome:gallery id=6 type=2}}

Vervang uw bad door een veilige douche met de vakmensen van Sanidrõme Thijssen

Niet gegarandeerd in één dag, wél vakkundig geïnstalleerd!

Bij Sanidrõme Thijssen kunnen we niet altijd garanderen dat wij uw bad binnen één dag vervangen voor een veilige en mooie nieuwe douche, maar wordt deze wél vakkundig geïnstalleerd door onze eigen vakmensen.

Kom langs bij Sanidrõme Thijssen of plan een persoonlijk adviesgesprek

U bent van harte welkom om de badkamerproducten bij Sanidrõme Thijssen te bekijken. Onze badkameradviseurs adviseren u graag persoonlijk verder over de mogelijkheden om het bad in uw badkamer te vervangen door een comfortabele douche. Maak vrijblijvend een afspraak. De koffie staat klaar.

Alle Sanidrõme showrooms