Hotel Chique

Luxe, ruimte en excentrieke kleuren. Deze nieuwe interieurstijl is die van een vijfsterrenhotel: groot uitgemeten materialen, een buitengewoon design en luxe functionaliteiten zijn niet weg te denken. Een heuse trend die Sanidrõme Thijssen feilloos weet te vertalen naar de betere badkamer.   

{{sanidrome:gallery id=1 type=2}}

Badkamerideeën die horen bij Hotel Chique

Bij een hotel chique badkamer vindt u in alle hoeken typische kenmerken en is alles volgens uw wensen geplaatst. De mogelijkheden zijn onbegrensd: denk aan de vele natuurlijke tinten en robuuste materialen aangevuld met donkere velvetkleuren en accenten van goud en marmer.

Nog meer badkamerideeën voor Hotel Chique:

  • Goudkleurige kranen en douches met dito accessoires
  • Marmerlook wandtegels in Carrara-wit of donkere kleuren
  • Houtlook tegelvloer gelegd in visgraat
  • Comfortabele douchewc voor optimale hygiëne
  • Vrijstaand bad met een whirlpoolsysteem
  • Douchen met UV-licht en/of infrarood met Sunshower

{{sanidrome:gallery id=4 type=2}}

Hotel thuis met luxe en comfort

Naast kleur en uitstraling zijn comfort en luxe onlosmakelijk verbonden met de trend Hotel Chique. Een luxe hotelbeleving, maar dan gewoon bij u thuis. Ervaar bijvoorbeeld het comfort van een douchewc of de luxe van een whirlpool of Sunshower in uw eigen badkamer. Dit is allemaal mogelijk, ook wanneer u een kleine badkamer heeft. 

{{sanidrome:gallery id=3 type=5}}

Maak online een moodboard met Hotel Chique

Bij Hotel Chique gaat het meer om een “gevoel” dan om specifieke elementen die het tot een op zichzelf staande stijl maken. Voor u een bron van inspiratie, welke aangevuld mag worden met uw eigen gevoel, wensen en ideeën om uiteindelijk te komen tot uw droombadkamer. Maak nu eenvoudig online een moodboard van alles wat u mooi vindt en deel deze met uw Sanidrõme badkameradviseur.

{{sanidrome:gallery id=2 type=1}}

Alle Sanidrõme showrooms