Iedereen voelt zich thuis in de betere badkamer

De badkamer is dé plek in huis waar u even kunt ontspannen en aandacht geeft aan uw persoonlijke verzorging. Dat geldt natuurlijk voor iedereen binnen uw gezin. Sanidrõme is al 30 jaar uw badkamerspecialist en ontzorgt u bij het realiseren van uw nieuwe badkamer, inclusief vakkundige installatie. Wat uw gezinssituatie én persoonlijke wensen ook zijn, onze badkamerexperts adviseren u graag over de mogelijkheden.

Wij ontzorgen u van A tot Z

Bij Sanidrõme van Scheppingen kunt u rekenen op kwaliteit, zekerheid en garantie. Wij ontzorgen u volledig, waarbij alle disciplines vanuit ons vakmanschap professioneel worden ingevuld. Met één centraal aanspreekpunt behoudt u inzicht en wij de regie. Van advies, ontwerp, bestelling en levering, tot en met de installatie en oplevering van uw badkamer. Sanidrõme van Scheppingen laat niets aan het toeval over, zodat u straks zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe badkamer. Met Sanidrõme van Scheppingen bent u dus niet alleen verzekerd van vakkundige installatie, maar ook van jarenlang badkamerplezier.

{{sanidrome:gallery id=3 type=2}}

Van familiebadkamer tot comfortabele badkamer

Wanneer u met een groot gezin gebruik maakt van de badkamer, is een breed badkamermeubel met dubbele wastafel, kranen en lades voor veel opbergruimte wel zo handig. Dat geldt ook voor goede ventilatie en spiegelverwarming, om condens te voorkomen wanneer iemand tegelijkertijd doucht. Ook wanneer comfort en veiligheid belangrijker worden wanneer u wat ouder wordt, biedt Sanidrõme van Scheppingen u vele oplossingen. Als het bad plaats mag maken voor een veilige douche met drempelloze instap en zitje, of wat dacht u van een douchewc die de intieme toilethygiëne vergemakkelijkt en verbetert. Op die manier kunt u zo lang mogelijk thuis blijven genieten van uw badkamer.

{{sanidrome:gallery id=2 type=2}}

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Wilt u een adviesgesprek? Maak dan een afspraak met één van onze badkameradviseurs in de showroom van Sanidrõme van Scheppingen. Laat u inspireren door de verschillende badkamer- en toiletopstellingen met kwaliteitsmerken sanitair en tegels en krijg uitgebreid advies met een 3D ontwerp van uw nieuwe badkamer. 

{{sanidrome:gallery id=1 type=3}}

Kwaliteitsmerken sanitair en tegels

Bij Sanidrõme van Scheppingen vindt u kwaliteitsmerken sanitair en tegels, zoals:

  • Sealskin: De fijnste details van het douchen met Sealskin douchewanden
  • Xenz: Perfect liggen en optimaal genieten in de baden van Xenz
  • Vasco: Trendy Vasco designradiatoren voor de badkamer
  • KEUCO: Perfectie tot in detail met de kranen, douches en accessoires van KEUCO
  • Easy Drain: Onderhoudsarme douchegoten van Easy Drain, nu in zeven trendy kleuren
  • Elise Meubelen: Maatwerk badkamermeubelen en exclusief design met Elise Meubelen
  • Sphinx Tegels: Nieuwste collectie Sphinx Tegels vindt u bij Sanidrõme
  • Duravit: Eigentijdse badkamercollectie D-Neo van Duravit
  • Sunshower: Ontdek de positieve effecten van zonlicht met Sunshower

Sanidrõme bestaat 30 jaar en viert feest!

Sanidrõme is al 30 jaar uw badkamerspecialist! Al 30 jaar realiseren wij de betere badkamers van A tot Z, inclusief vakkundige installatie door onze eigen vakmensen. En wie jarig is trakteert! Koopt u in 2023 een nieuwe badkamer, inclusief vakkundige installatie, dan maakt u kans op één van de 30 Sanidrõme GOUD arrangementen of andere gouden prijzen. Kom langs in onze showroom of maak online een afspraak.

{{sanidrome:gallery id=4 type=2}}

publicatiedatum: 22 aug 2022

Alle Sanidrõme showrooms