Smart & Clean

Een schone badkamer om te kunnen ontspannen

Elke dag maakt u gebruik van de badkamer. Dat maakt de badkamer een belangrijk element van het huis. Om elke dag weer te kunnen opfrissen en ontspannen in uw badkamer, is het van belang dat de verschillende producten van de badkamer ook hygiënisch schoon zijn. Steeds vaker zien we innovaties om de badkamer en het toilet hygiënischer, maar ook comfortabeler en handiger in gebruik te nemen. De moderne badkamer van nu is dan ook, naast een mooie inrichting, Smart & Clean.                 

Hygiëne kampioen: het moderne toilet

De douchewc’s hebben we allemaal vast wel eens gezien op vakantie. In Japan zijn deze douchewc’s om het onderlichaam te reinigen dan ook heel normaal in huizen, hotels en openbare geabouwen. Wel 80% van de huishoudens in Japan heeft standaard een douchewc. Inmiddels zijn steeds meer Nederlanders enthousiast over de douchewc. Met één druk op de knop, reinigt u het onderlichaam met een warmwaterstraal en droogt u dit ook weer door middel van de föhn. Zo wordt het onderlichaam hygiënischer en grondiger schoongemaakt na een toiletbezoek. En is het beter voor het milieu, omdat u bespaart op toiletpapier.

Naast de douchewc’s worden ook de ‘gewone’ toiletten steeds uitgebreider en hygiënischer. Denk aan een toilet zonder spoelrand, of met innovatieve geurzuivering of geïntegreerde toiletverfrisser, of met een antibacteriële bescherming. In de toekomst zullen er wellicht nog veel meer functionaliteiten worden toegevoegd aan het toilet, dus kiest u voor een badkamer van nu? Dan mag een modern toilet met extra comfort en hygiëne niet meer ontbreken.

Zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe badkamer

De afgelopen jaren zien we steeds vaker inloopdouches met glazen douchewanden terug in onze badkamers. Door middel van glazen wanden in een schuifdeur of in een stalen frame, creëren we een ruimtelijk gevoel en luxe sfeer. Maar hoe houdt u uw douchewand nou mooi en vooral ook schoon? Onderdeel van de Smart & Clean trend is onderhoudsgemak van uw glazen douchewand, door middel van een beschermlaag. Een krachtige beschermlaag of coating, voorkomt kalk en vuil. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw (nieuwe) badkamer.

Schoonmaken voor een blijvend fris resultaat

De badkamer schoonmaken is niet de meest favoriete klus van veel mensen, maar voor de levensduur van uw badkamer is het wel belangrijk dat het schoonmaken van de badkamer regelmatig gebeurt. Belangrijk is dat u de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt, wat extra werk en ergernis bespaart. Voor het dagelijkse onderhoud adviseren wij daarom Sanidrõme van Scheppingen BadkamerSchoon sanitairreiniger, waarmee uw badkamer en toilet fris blijven. BadkamerSchoon is een snelwerkend reinigingsmiddel en heeft een ontvettende en licht ontkalkende werking. Door de aangename geur blijft de ruimte langdurig fris. BadkamerSchoon is alleen verkrijgbaar bij Sanidrõme van Scheppingen.

Alle Sanidrõme showrooms