Magnum

Magnum vloerverwarming voor uw badkamer

Magnum is een Nederlandse onderneming en heeft ruim 30 jaar ervaring in het produceren en leveren van elektrische verwarmingssystemen. Magnum vloerverwarming kan in vrijwel iedere situatie worden toegepast. Bij nieuwbouw, renovatie of zelfs met een houten ondervloer. Magnum vloerverwarming is toepasbaar in de keuken, woonkamer en slaapkamer en juist ook in de badkamer.

{{sanidrome:gallery id=1 type=5}}

Elektrische vloerverwarming van Magnum

Houdt u niet van koude voeten? Elektrische vloerverwarming van Magnum zorgt meteen voor een behaaglijk gevoel wanneer u met blote voeten op een verwarmde badkamervloer stapt. Deze energiezuinige verwarmingsbron wordt door de installateurs van Sanidrõme direct onder de vloertegels verwerkt zodat de vloer sneller opwarmt en de warmte gelijkmatig door de badkamer verspreidt. Dit maakt elektrische vloerverwarming zeer geschikt voor kleinere ruimten die niet permanent bezet zijn, zoals de badkamer.

Met een eenvoudig te bedienen, digitale klokthermostaat regelt deze elektrische vloerverwarming zelf dat de badkamervloer op het door u gewenste tijdstip de juiste temperatuur heeft. Zonder dat uw CV wordt ingeschakeld. Elektrische vloerverwarming kan in de badkamer als hoofdverwarming gebruikt worden maar ook als extra verwarming naast een designradiator.

{{sanidrome:gallery id=2 type=2}}

Magnum spiegelverwarming voor een heldere badkamerspiegel

Wilt u altijd een heldere blik in de badkamerspiegel? Dan adviseert Sanidrõme ook elektrische spiegelverwarming van Magnum. Want met spiegelverwarming is een met condens beslagen spiegel na het douchen verleden tijd. Net als die vervelende handdoekstrepen die zichtbaar blijven na wegvegen van condens. Deze energiezuinige spiegelverwarming wordt door Sanidrõme veilig voor u aangesloten op het lichtnet en kunt u vervolgens zelf eenvoudig in- en uitschakelen via de lichtschakelaar in uw badkamer.

{{sanidrome:gallery id=3 type=5}}

De voordelen van elektrisch verwarming van uw badkamer

Met de elektrische vloerverwarming en spiegelverwarming van Magnum voor uw badkamer kiest u voor de vele voordelen:

  • Elektrisch verwarming is energiezuinig
  • Bereikt snel een aangename temperatuur
  • Eenvoudig instelbaar met digitale klokthermostaat op gewenst tijd en temperatuur
  • Droogt de vloer van de badkamer snel op
  • Geen condensvorming meer op uw badkamerspiegel
  • Eenvoudig te bedienen met een lichtschakelaar
  • Vakkundig geïnstalleerd door de eigen vakmensen van Sanidrõme

Laat u adviseren over het verwarmen van uw badkamer bij Sanidrõme  

Bent u nieuwsgierig geworden naar het comfort van elektrische verwarming in uw badkamer? Kom dan naar één van de Sanidrõme showrooms voor de elektrische vloerverwarming en spiegelverwarming van Magnum.

Navigatie icoon
Vind uw showroom

Vind uw showroom

Alle Sanidrõme showrooms