Advies & installatie

Advies op maat voor uw droombadkamer

Bij het samenstellen van een badkamer komt meer kijken dan u denkt. Niet alleen uit praktisch oogpunt: hoe ziet uw gezinssamenstelling eruit, wat zijn uw gebruikerswensen, en wat is de situatie van uw huidige badkamer? Maar ook: wat voor verlichting wilt u? Hoe gaat u straks uw badkamer verwarmen en welke sfeer zoekt u? En dan hebben we het nog niet eens over kleuren, stijlen of het niveau van het comfort.

Uw Sanidrõme badkameradviseur adviseert u graag over alle mogelijkheden, rekening houdend met uw persoonlijke wensen. Maak hiervoor een afspraak en ontdek wat Sanidrõme van Grinsven voor u kan betekenen.

Vakkundige installatie door de vakmannen van Sanidrõme van Grinsven

Bij Sanidrõme van Grinsven mag u rekenen op vakmanschap. Met onze eigen vakbekwame badkameradviseurs, -installateurs en tegelzetters zorgen wij niet alleen voor deskundig advies met een creatief badkamerontwerp, maar installeren wij uw nieuwe badkamer met vakkundige uitvoering en hoogwaardige afwerking. U wordt van A tot Z ontzorgd, heeft één aanspreekpunt en geniet met de kwaliteitsgarantie van Sanidrõme van Grinsven nog vele jaren van uw nieuwe badkamer.

Alle Sanidrõme showrooms