Ontwerpen

Ontwerp online uw badkamer

Heeft u al ideeën voor uw nieuwe badkamer? Met de Sanidrõme online badkamerplanner kunt u eenvoudig zelf aan de slag om uw ideeën in 3D te visualiseren.

Aan de slag met Sanidrõme badkamerplanner

De Sanidrõme badkamerplanner werkt eenvoudig en is het meest optimaal te gebruiken op uw computer of laptop. U hoeft niets te downloaden. Druk op de groene button onderaan de pagina en ga direct aan de slag met badkamer ontwerpen in 3D:

  • Stap 1: selecteer een ruimte voor uw badkamer ontwerp
  • Stap 2: plaats de gewenste elementen in het badkamer ontwerp
  • Stap 3: Kies een kleurenpalet voor het tegelwerk
  • Stap 4: Bekijk uw badkamer ontwerp in 3D

U kunt uw badkamer ontwerpen printen, opslaan, meenemen of mailen naar Sanidrõme van Grinsven. Wanneer u uw badkamer ontwerp mailt, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak in de showroom. Wij laten u graag zien wat er in uw badkamer allemaal mogelijk is.

Ontwerp samen met een Sanidrõme badkamerexpert

Hoe uw badkamer er straks uit komt te zien, is enerzijds een kwestie van smaak. Misschien houdt u van strak en modern of toch meer van een romantische of landelijke uitstraling. Anderzijds is het ontwerp afhankelijk van de beschikbare ruimte en vaste gegevens, zoals ramen, deuren en eventuele schuine kanten.

Bij het samenstellen van een badkamer komt meer kijken dan u denkt. Niet alleen uit praktisch oogpunt: hoe ziet uw gezinssamenstelling eruit en wat zijn uw gebruikerswensen? Maar ook: wat voor verlichting wilt u? Hoe gaat u straks uw badkamer verwarmen en welke sfeer zoekt u? En dan hebben we het nog niet eens over kleuren, stijlen of het niveau van het comfort. Uw Sanidrõme badkameradviseur laat u graag in 3D zien wat er in uw badkamer allemaal mogelijk is, rekening houdend met uw persoonlijke wensen. Maak een afspraak in onze showroom en laat u vrijblijvend adviseren.

Alle Sanidrõme showrooms