Badkamermeubels

De blikvanger in uw badkamer

Een badkamermeubel. Onmisbaar in de badkamer. Uitermate praktisch dankzij de handige opbergruimte voor uw toiletspullen en handdoeken. Maar vooral ook sfeerbepalend. Gaat u voor een industriële look? Kies dan een badmeubel met stoere, zwarte accenten. Een badkamermeubel van robuust, massief eikenhout met één of twee waskommen in betonlook, geeft een heel natuurlijke sfeer aan uw badkamer. En een strak vormgegeven, mat of hoogglans wit badkamermeubel zonder grepen en een zwevend wastafelblad geeft juist een sterk minimalistische uitstraling.

Opgeruimd staat netjes!

Een badkamermeubel in extra brede, dubbele uitvoering biedt behalve heel veel opbergruimte ook genoeg plaats bij de wastafel voor gebruik door twee personen tegelijk. Extra (losse) hoge badkamerkasten naast het badmeubel of een spiegelkast boven de wastafel zijn slimme oplossingen voor een netjes opgeruimde badkamer. Heeft u minder ruimte beschikbaar? Ook voor de kleinere badkamer en het toilet biedt Sanidrõme van Grinsven een passend compact badmeubel of kleiner fonteinmeubel voor een opgeruimd resultaat. Uiteraard geldt voor alle badkamermeubels bij Sanidrõme van Grinsven dat deze van de hoogste kwaliteit zijn en dus 100% geschikt voor vochtige ruimten zoals de badkamer.

Maatwerk badkamermeubel

Wilt u uw badkamermeubel toch net even anders of een badkamerkast of wastafelmeubel in een speciale afmeting? Dan heeft u bij Sanidrõme van Grinsven ook volop keuze uit kasten, lades, wastafelbladen, waskommen, (RAL)kleuren, houtsoorten, schappen, grepen, spiegels, spiegelkasten en verlichting om uw badmeubel volgens uw eigen wens en smaak samen te stellen. En uiteraard behoort een badkamermeubel volledig op maat ook tot de mogelijkheden. Sanidrõme van Grinsven biedt namelijk altijd een bij uw individuele wensen passende oplossing. Dus ook voor uw badkamermeubel. Wilt u meer zien van het veelzijdige assortiment badkamermeubels bij Sanidrõme van Grinsven? Bekijk dan alvast online de badmeubels van Primabad, LoooX en Elise Meubelen én de spiegelkasten van Keuco of kom deze kwaliteitsmerken bekijken in onze showroom.

Alle Sanidrõme showrooms