Spiegelkasten

Spiegel, licht én opbergruimte

Met een spiegelkast combineert Sanidrõme van Grinsven meerdere spiegels, goede verlichting en handige opbergruimte tot één mooi geheel boven de wastafel, waskom of een badkamermeubel. De dubbelzijdige spiegeldeuren van een spiegelkast geven zicht op alle kanten van uw hoofd. En achter deze deuren staan al uw toiletartikelen netjes uit het zicht én tegelijkertijd binnen handbereik. Heel mooi en wel zo praktisch!

Een spiegelkast biedt veel extra’s!

Een spiegelkast met warm, dimbaar LED-licht zorgt voor gelijkmatige belichting van uw gezicht en tegelijk voor sfeervolle verlichting van de badkamer. Geïntegreerde stopcontacten voor uw föhn of scheerapparaat, een cosmetica- en/of scheerspiegel of een docking station voor uw smartphone zijn handige extra’s in een spiegelkast. Dankzij de verschillende breedtes kunnen spiegelkasten gemonteerd worden in kleine én grotere badkamers.

Aluminium spiegelkast: perfect voor de badkamer

Spiegelkasten van KEUCO zijn niet alleen mooi. Ze blijven ook mooi! Want deze spiegelkasten zijn van vochtbestendig aluminium. Een must in de badkamer. Spiegelkasten van KEUCO onderscheiden zich bovendien met slimme extra’s zoals traploos dimbare verlichting die in kleur instelbaar is: van sfeervol warm licht voor een aangename wellness sfeer tot helder licht voor goed zicht bij het opmaken en scheren. En dankzij de sensor gestuurde spiegelverwarming beslaan de spiegeldeuren niet. De monteurs van Sanidrõme van Grinsven kunnen een spiegelkast helemaal vlak in de wand van de badkamer inbouwen. Hierdoor ontstaat de minimalistische ‘look’ van een spiegel met handige opbergruimte voor uw toiletspullen. Een spiegelkast van KEUCO is dus met recht een aanrader voor een opgeruimde badkamer. Wilt deze spiegelkasten in het echt bekijken? Dan bent u van harte welkom in de showroom van Sanidrõme van Grinsven.

Alle Sanidrõme showrooms