Over Sanidrõme van Grinsven

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme van Grinsven in Rosmalen

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme van Grinsven rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme van Grinsven

Eigenaren Ton en Jacqueline van Grinsven zijn in 1980 in Rosmalen begonnen met hun installatiebedrijf met Sanidrõme badkamer showroom. Na jarenlang met de showroom gevestigd te zijn geweest in de Raadhuisstraat in Rosmalen is Sanidrõme van Grinsven in 2005 verhuisd naar een nieuw pand aan de Stadionlaan in Rosmalen. Daar is Sanidrõme van Grinsven inmiddels uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met badkamer showroom.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme van Grinsven houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme van Grinsven staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme van Grinsven u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt. We beschikken ook nog over de mogelijkheid om tijdelijk een mobiele badkamer bij u te plaatsen, zolang het badkamer verbouwen duurt. Ideaal toch!

Badkamers voor de regio 's-Hertogenbosch, Berlicum en Vught

Uiteraard is Sanidrõme van Grinsven niet alleen in de gemeente Rosmalen actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio 's-Hertogenbosch, Berlicum en Vught.

Van Grinsven loodgieters- en installatiebedrijf

Naast complete badkamers kunt u bij Sanidrõme van Grinsven, onderdeel van Van Grinsven loodgieters- en installatiebedrijf, ook terecht voor centrale verwarming, gas- en waterinstallaties, duurzame energietechnieken, waterontharding, riolering en dakwerk. Daarmee is Van Grinsven Loodgieters- en Installatiebedrijf een gedegen allround installatiebedrijf en een volwaardige speler in de installatiewereld. Als Techniek Nederland totaalinstallateur worden alle werkzaamheden conform wetgeving en normering uitgevoerd. Dat we daarbij voldoen aan de hoogste eisen blijkt onder meer uit het feit dat we VCA gecertificeerd zijn. We bieden zekerheid waarop u jarenlang kunt vertrouwen.

Ook kunt u bij ons terecht voor het vernieuwen van uw cv- of combiketel en service onderhoudsabonnementen met 24-uurs storingsdienst. Bezoek voor meer informatie de website: vangrinsveninstallatie.nl

Bel naar de showroom

Alle Sanidrõme showrooms