Over Sanidrõme van Grinsven

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme van Grinsven in Rosmalen

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme van Grinsven rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme van Grinsven

Loodgieters- en Installatiebedrijf Van Grinsven, waar Sanidrõme van Grinsven sinds 1994 onderdeel van is, is opgericht in 1978 door de vader van huidige eigenaar Ton van Grinsven. Zelf staat Ton alweer 35 jaar, samen met zijn vrouw Jacqueline, aan het roer en zijn zij aangesloten bij de landelijke badkamerformule Sanidrõme. Na jarenlang met de badkamershowroom, sinds 1980, gevestigd te zijn geweest in de Raadhuisstraat in Rosmalen is Sanidrõme van Grinsven in 2005 verhuisd naar een nieuw pand aan de Stadionlaan in Rosmalen. Ondertussen is Sanidrõme van Grinsven uitgegroeid tot een vakkundig en gerenommeerd bedrijf in de regio en zorgen Ton, Jacqueline, hun dochter Linda en badkamerexpert Marco voor de betere badkamers in de breedste zin van het woord, inclusief vakkundige installatie.

In maart 2023 verkochten Ton en Jacqueline het installatiebedrijf, maar gaan zij met passie en liefde voor sanitair door met de badkamershowroom, inclusief vakkundige installatie.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme van Grinsven houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme van Grinsven staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme van Grinsven u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt. We beschikken ook nog over de mogelijkheid om tijdelijk een mobiele badkamer bij u te plaatsen, zolang het badkamer verbouwen duurt. Ideaal toch!

Badkamers voor de regio 's-Hertogenbosch, Berlicum en Vught

Uiteraard is Sanidrõme van Grinsven niet alleen in de gemeente Rosmalen actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio 's-Hertogenbosch, Berlicum en Vught.

Alle Sanidrõme showrooms