Complete badkamers

Uw complete badkamer van A tot Z

Sanidrõme is al ruim 30 jaar dé specialist voor de betere badkamer. En dat is niet voor niets! Wij kunnen u van A tot Z volledig ontzorgen en een complete badkamer voor u realiseren. U kiest dus niet alleen voor kwaliteit, zekerheid en garantie, maar ook voor professioneel vakmanschap waarbij we niets aan het toeval overlaten. Door te kiezen voor een complete badkamer van Sanidrõme, kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe badkamer. Van ontwerp tot afwerking: laat het over aan de badkamerspecialisten van Sanidrõme van Grinsven.

{{sanidrome:gallery id=1 type=2}}

Werkwijze bij het plaatsen van uw nieuwe badkamer

Bij het bouwen of verbouwen van een complete badkamer komt een hoop kijken. Er breekt uiteraard eerst een oriënterende fase aan, maar welke stappen komen daarna? Graag bieden wij u een helpende hand om tot uw ideale badkamerplaatje te komen. In een inventariserend gesprek met onze badkameradviseur worden uw wensen in kaart gebracht en wordt een vrijblijvende offerte gemaakt. Gaat u akkoord? Dan maken we met u afspraken over de planning en de werkzaamheden. Vervolgens gaan onze eigen vakmensen aan de slag met het slopen van uw oude badkamer en het plaatsen van onder andere leidingwerk, elektra, ventilatie, tegels, plafond en een bad en/of douche. Het sanitair wordt gemonteerd en waar nodig afgekit. Tot slot worden de badkameraccessoires gemonteerd en de complete badkamer opgeruimd en schoon opgeleverd.

{{sanidrome:gallery id=2 type=3}}

Maak een afspraak met dé specialist voor uw complete badkamer!

U ziet het: van A tot Z kunnen wij u volledig ontzorgen en uw complete badkamer realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de door ons gerealiseerde voorbeeldbadkamers of kom inspiratie opdoen in onze showroom. Maak direct een afspraak met onze badkameradviseur om uw wensen te bespreken!

Alle Sanidrõme showrooms