Waarom Sanidrõme van Grinsven

Waarom kiezen voor badkamerspecialist Sanidrõme van Grinsven?

Sanidrõme van Grinsven is úw badkamerspecialist die u van A tot Z ontzorgt wanneer u besluit uw badkamer te verbouwen of nieuw te bouwen. Wij vertellen u graag waarom.

Inspirerende badkamershowroom

In de badkamershowroom van Sanidrõme van Grinsven kunt u complete badkameropstellingen en een uitgebreide badkamertegels presentatie bekijken in diverse stijlen en kleurstellingen. Het badkamer- en tegelassortiment is samengesteld uit a-merken sanitair en tegels. Voor iedere smaak is wel wat te vinden. Kom langs, laat u inspireren en doe nieuwe ideeën op!

Deskundig advies en een creatief 3D ontwerp

Ervaren Sanidrõme badkameradviseurs voorzien u graag van hun advies over hoe u uw badkamer het beste kunt inrichten, zodat uw gewenste functionaliteiten in de badkamer het beste tot zijn recht komen. Naast functionaliteit stemmen wij het badkamerontwerp af op uw behoefte aan sfeer, design en comfort.

Vakkundige badkamer installatie is ons vak!

Tijdens het traject van oriënteren, kiezen en ontwerpen denken wij als badkamer installateur ook met u mee over hoe uw badkamer wensen technisch uitgevoerd kunnen worden. Wij zorgen ervoor dat u op technisch gebied nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Uw voordelen bij badkamer installatie door Sanidrõme van Grinsven:

  • U wordt van A tot Z ontzorgd tijdens het badkamer verbouwen
  • U bent verzekerd van vakbekwame badkamermonteurs en tegelzetters
  • U kunt vertrouwen op een vakkundige uitvoering van de badkamer installatie en een hoogwaardige afwerking
  • U ontvangt kwaliteitsgarantie op materialen en arbeid
  • U kunt rekenen op een betrouwbare service na de oplevering

Één aanspreekpunt en alles onder één dak

Vanaf het allereerste moment heeft u één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden die gedurende het hele traject voorbij komen. Dat werkt niet alleen snel en efficiënt, maar ook nog eens erg prettig. Wij bieden u het gemak van alles onder één dak. Als er bijvoorbeeld ergens een muurtje gebouwd moet worden of een wandje gestuukt, zorgen wij ervoor dat dat geregeld wordt. Nergens draaien wij onze hand voor om.

Ook voor het leveren van sanitair en tegels

Misschien wilt u de installatie van uw nieuwe badkamer toch graag zelf (laten) doen? Ook dan bent u bij Sanidrõme van Grinsven aan het juiste adres. Alle kwaliteitsproducten sanitair en tegels die wij verkopen, leveren wij ook graag aan u zonder dat wij de installatie voor u verzorgen. Indien u wenst zelfs met een badkamerontwerp en een technische tekening.

Kom gerust langs in onze showroom en laat u adviseren door onze badkamerexperts. 

Alle Sanidrõme showrooms