Wat komt er allemaal kijken bij een complete badkamerrenovatie?

Een complete badkamerrenovatie bij Sanidrõme van Grinsven duurt gemiddeld 3 weken, waarbij u volledig van A tot Z wordt ontzorgd. Na diverse gesprekken met onze badkameradviseur in de showroom, de opmeting bij u thuis en de volledige uitwerking van de offerte inclusief 3D tekening van uw nieuwe badkamer, volgt de daadwerkelijke verbouwing.

Onze vakbekwame monteurs beginnen bij u thuis en plakken eerst alles netjes af om de overlast van stof in uw woning zo veel mogelijk te beperken tijdens het slopen van uw oude badkamer. Na iedere werkdag ruimen de vaklui ook alles netjes op. Bouwafval wordt netjes afgevoerd en vervolgens wordt het leidingwerk, de elektra en ventilatie verzorgd. Het inbouwreservoir, bad en/of douchebak worden ingebouwd en worden eventueel extra wanden geplaatst. Ook wordt eventueel vloerverwarming gelegd. Daarna worden de wand- en vloertegels verwerkt door onze tegelzetters, waarna het sanitair vakkundig wordt geïnstalleerd. Tot slot monteren onze monteurs ook netjes de meubels, verlichting en accessoires. Een uitgebreid overzicht van al deze stappen vindt u in het Sanidrõme stappenplan

Uiteraard kunt u ook alleen uw badkamerproducten en sanitair bij Sanidrõme van Grinsven bestellen zonder verbouwing, maar voor uw gemak en gedoe achteraf met garantie, maatvoering en onjuiste vakkundigheid adviseren wij u om uw badkamerrenovatie aan de vakmensen van Sanidrõme van Grinsven over te laten.

Uw toilet renoveren met de vakmensen van Sanidrõme van Grinsven

Een toiletrenovatie duurt gemiddeld 3 tot 5 werkdagen waarbij u, net zoals bij een badkamerrenovatie, volledig van A tot Z wordt ontzorgd. Onze vakbekwame monteurs beginnen met alles netjes af te plakken om de overlast van stof in uw woning zo veel mogelijk te beperken tijdens het slopen van uw oude toilet. Bouwafval wordt netjes afgevoerd en vervolgens wordt het leidingwerk verzorgd. Wand- en vloertegels worden verwerkt door onze tegelzetters, waarna het sanitair vakkundig wordt geïnstalleerd. Tot slot monteren onze monteurs ook netjes de verlichting en accessoires.

Wilt u meer weten over wat een badkamerrenovatie en/of toiletrenovatie voor u betekent? Neem dan contact op met onze showroom voor inspiratie en persoonlijk advies. De koffie staat klaar. 

publicatiedatum: 18 apr 2024

Alle Sanidrõme showrooms