Douchewanden van HSK voor onbezorgd doucheplezier

De douchecabines en douchewanden van HSK zijn van zeer hoge kwaliteit, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw dagelijkse doucheritueel. Bij Sanidrõme van Grinsven kunt u daarbij ook nog rekenen op vakkundige installatie van uw douchecabine, inloopdouche of douchewand. Naast tijdloos modern design is onderhoudsgemak ook een must om uw doucheplezier te behouden. En dat jarenlang!

Tijdloze douchecabine serie met trendy gekleurde scharnieren: Pure Colours

Met de profielloze douchecabine serie Pure van HSK kiest u niet alleen voor een minimalistisch en tijdloos design, maar kunt u kiezen uit zeven trendy kleuren voor de verbindingsgarnituren, zoals scharnieren, om uw badkamer geheel in stijl passend te maken bij uw persoonlijke smaak. Pure Colours met geborsteld goud, koper of zwart-metaal óf mat zwart of wit. Uiteraard ook verkrijgbaar is de kleuren chroom en rvs. Een lust voor het oog!

Maatwerk douchewanden voor iedere situatie

Heeft u weinig ruimte, een schuin dak, wilt u de zijwand van de douchecabine op de badrand of een muurtje plaatsen, moet er misschien een hoek(je) uit het glas of wilt u een extra grote, diepe of hoge douchewand? Sanidrõme van Grinsven ontwerpt, levert en plaatst maatwerk douchewanden van HSK. Door onze jarenlange ervaring en ons vakmanschap kunt u bij Sanidrõme van Grinsven rekenen op dé beste douchewand die exact past bij uw situatie.  

Veiligheidsglas met innovatieve glasverzegeling: TwinSeal

De douchewanden van HSK worden gemaakt van veiligheidsglas en zijn te voorzien van TwinSeal glasverzegeling voor extra bescherming en onderhoudsgemak. Deze dubbele glasbehandeling beschermt het glas tegen kalk en vuil en zorgt voor een ultra helder zicht en transparantie. Hierbij hoeft u de glazen douchewand niet meer na elke douchebeurt droog te maken.  

Bad eruit, douche erin: ideaal met HSK RenoDeco

Met de RenoDeco wandbekleding van HSK krijgt uw badkamer of douche snel en eenvoudig een facelift. Speciaal voor bekleding van oude, beschadigde of ontbrekende betegeling in de badkamer of douche ontwikkelde HSK RenoDeco. Een ideaal alternatief voor een gedeeltelijke renovatie, zonder veel hak- en breekwerk, wanneer u bijvoorbeeld het bad wilt vervangen voor een comfortabele en veilige douche met een drempelloze instap. RenoDeco wandpanelen zijn gemaakt van krasvast aluminium en worden voegvrij verwerkt. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en decors en zijn waterafstotend en onderhoudsvriendelijk, waardoor ideaal voor in uw badkamer.

Bekijk de douchewanden van HSK bij Sanidrõme van Grinsven

Benieuwd naar de douchecabines en douchewanden van HSK? Kom langs bij in de showroom van Sanidrõme van Grinsven en laat u inspireren door de vele badkameropstellingen. Wilt u een adviesgesprek op maat? Maak dan een afspraak met uw Sanidrõme badkameradviseur.

publicatiedatum: 13 mrt 2023

Alle Sanidrõme showrooms