Maatwerk badkamermeubelen en exclusief design met Elise Meubelen

Tijdloos en exclusief design met Elise Meubelen

Eerlijk Nederlands vakmanschap, tijdloos design, topkwaliteit én hart voor het meubelvak, dat is waar familiebedrijf Elise Meubelen voor staat. En daarom door Sanidrõme van Grinsven geselecteerd als kernfabrikant voor maatwerk badkamermeubelen binnen ons assortiment. De badkamermeubelen van Elise Meubelen bieden veel ontwerpmogelijkheden inclusief geheel maatwerk, zijn functioneel en esthetisch én te combineren met een maatwerk spiegel of spiegelkast. Een tijdloos en exclusief pronkstuk in uw badkamer of toilet.

Badkamermeubelen met Solid Surface wastafelbladen

Met een badkamermeubel van Elise wordt de ruimte in uw badkamer optimaal benut. Elise Meubelen kenmerkt zich door middel van hoge kwaliteit materialen en een strakke uitstraling. Voor de wastafelbladen maken zij namelijk gebruik van de beste kwaliteit Solid Surface materialen en zijn zij gespecialiseerd in het thermisch vormen van dit sterke materiaal. Hierdoor ontstaat een strak vormgegeven maatwerk badkamermeubel, wat als één geheel overkomt.

Eindeloze mogelijkheden en maatwerk met een badmeubel van Elise

De materialen die Elise Meubelen gebruikt, bieden eindeloos veel mogelijkheden bij het ontwerpen van een badmeubel. Gaat u voor een bestaand design, welke nog aan te passen is met de vele afmetingen en kleurmogelijkheden of laat u liever een compleet maatwerk badkamermeubel maken? Alles is mogelijk. Er wordt veel aandacht besteed aan de ruimte, het design, de materialen, details en afwerking. De combinatie van ambachtelijk werk en de nieuwste machines zorgt voor een sterk en duurzaam afgewerkt badmeubel.

Waarom kiezen voor een badkamermeubel van Elise Meubelen?

Naast kwaliteit en lange levensduur, bieden de meubelen van Elise u veel voordelen:

  • Maatwerk in afmeting, kleur en vorm
  • Tijdloos design
  • Optimaal gebruik van ruimte
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Vochtbestendig
  • Duurzaam
  • Perfecte afwerking
  • Exclusieve materialen

Ontdek de maatwerk badkamermeubelen van Elise bij Sanidrõme van Grinsven

Benieuwd naar de maatwerk badkamermeubelen en Solid Surface wastafelbladen van Elise Meubelen? Bezoek dan onze showroom of maak online een afspraak. Onze badkameradviseurs staan voor u klaar om u te adviseren en informeren over deze tijdloze en exclusieve badkamermeubelen!

publicatiedatum: 11 jun 2024

Alle Sanidrõme showrooms