Sanidrõme bestaat 30 jaar en viert feest!

Sanidrõme is al 30 jaar uw badkamerspecialist! Al 30 jaar realiseren wij de betere badkamers van A tot Z, inclusief vakkundige installatie door onze eigen vakmensen. En wie jarig is trakteert! Koopt u in 2023 een nieuwe badkamer, inclusief vakkundige installatie, dan maakt u kans op één van de 30 Sanidrõme GOUD arrangementen of andere gouden prijzen. Kom langs in onze showroom of maak online een afspraak.

30 x Sanidrõme GOUD arrangement voor twee personen

Win een unieke beleving voor twee personen van A tot Z verzorgd! Met een 5-gangen diner in Restaurant GOUD en een hotelovernachting op het SS Rotterdam. Het Sanidrõme GOUD arrangement is inclusief:

 • Overnachting op het SS Rotterdam
 • Watertaxi naar Restaurant Goud
 • Welkomstcocktail met aperitiefjes
 • 5-gangen diner met bijpassend wijnarrangement
 • Taxi terug naar het hotel
 • Ontbijt en een parkeerkaart

30 x gouden, luxe Rituals set

Win deze limited edition Happiness set van Rituals, welke bestaat uit een weelderige bodycrème, een rijke shower foam en een geurkaars. Elk verrijkt met neroli, bekend om het opwekken van gevoelens van vreugde en geluk én het boosten van je humeur. En de warme sandelhout zorgt voor innerlijke balans en rust.

30 x gouden, fleece badjas

Win een heerlijk zachte badjas voor na het badderen of douchen, in de kleur honinggoud. Gemaakt van een zachte fleecestof, waardoor lekker warm en comfortabel.

Kom langs of maak online een afspraak

Maak van uw nieuwe badkamer een feestje en kom langs in onze showroom. Maak eenvoudig online een afspraak met één van onze badkameradviseurs en laat u uitgebreid inspireren en adviseren. De Champagne staat voor u klaar!

Voorwaarden winactie en prijsuitreikingen

Vanaf maart 2023 zullen wij tien maanden lang iedere 30e van de maand drie winnaars trekken per prijscategorie. Dit betekent dus iedere maand drie winnaars van het Sanidrõme GOUD arrangement t.w.v. €560, drie winnaars voor het gouden, luxe Rituals pakket en drie winnaars voor de gouden badjas.

Voorwaarden winactie:

 • Wanneer u in 2023 een nieuwe (complete) badkamer, inclusief vakkundige installatie, koopt (offerte ondertekend voor akkoord) bij één van de Sanidrõme showrooms, kunt u deelnemen aan deze winactie. Dat geldt ook voor klanten die in januari en februari 2023 een complete badkamer (inclusief installatie) kopen. Ongeacht wanneer de nieuwe badkamer wordt gemaakt (dit kan namelijk ook in 2024 worden ingepland en is afhankelijk van de planning bij de showrooms). 

 • U kunt deelnemen door dit te melden aan uw Sanidrõme badkameradviseur. Om deel te nemen wordt uw naam en e-mailadres naar het hoofdkantoor van Sanidrõme gestuurd voor deelname aan de maandelijkse loterijen. 

 • Na iedere trekking op de 30e van de maand worden de winnaars via social media bekend gemaakt. Ook worden zij per e-mail persoonlijk geïnformeerd en gevraagd om een afspraak te maken bij hun Sanidrõme showroom om de prijs in ontvangst te nemen.
 • U doet het hele jaar mee met de maandelijkse loterijen. Indien u één van de prijzen wint, is verdere deelname uitgesloten. 

 • Tijdens de uitreiking van de prijs wordt een foto gemaakt voor op de social media kanalen van Sanidrõme. Bij deelname geeft u hier automatisch toestemming voor. 

 • Winnaars van het Sanidrõme GOUD arrangement ontvangen met de prijsuitreiking een gouden cheque, waarna er contact met hen wordt opgenomen door Restaurant Goud voor het inplannen van deze unieke en luxe beleving voor 2 personen. U hoeft alleen een datum te prikken en de rest wordt voor u geregeld.

 • Het gewonnen Sanidrõme GOUD arrangement moet binnen 4 maanden worden beleefd.

 • Wij vragen de winnaars van het Sanidrõme GOUD arrangement om tijdens het diner in Restaurant GOUD een foto te (laten) maken en deze met een tag (@sanidrome) te posten op hun social media kanalen. Leuk om te zien!

 • Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze winactie of de gewonnen prijzen.    

publicatiedatum: 09 feb 2023

Alle Sanidrõme showrooms