Vrijstaande baden van Bette

Een vrijstaand bad geeft uw badkamer of slaapkamer een exclusieve uitstraling. Met de baden van Bette kiest u niet alleen voor duurzame kwaliteit, maar ook voor extra voordelen. De baden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, vormen, afmetingen en kleuren en zijn gemaakt van zuiver, natuurlijk en geglazuurd titaanstaal. Dit unieke materiaal is duurzaam, krasvast en extra hygiënische en biedt bescherming tegen vuil. Ook is het materiaal warmtegeleidend voor een weldadig warm bad, ook bij nek en randen. Kom proefliggen in een Bette bad bij Sanidrõme van Grinsven.

{{sanidrome:gallery id=3 type=4}}

Waarom kiezen voor een bad van Bette?

  • Kwaliteitsgarantie en duurzaam door hoogwaardig geglazuurd titaanstaal
  • Warmtegeleidend materiaal; een weldadig warm bad, ook bij nek en randen
  • Geluidswerend materiaal; stil bij instromend water
  • Ruime keuze uit modellen, vormen, afmetingen en kleuren
  • Milieuvriendelijk productieproces door gebruik van eigen opgewekte energie
  • Ook maatwerk bad mogelijk

{{sanidrome:gallery id=2 type=2}}

Vakkundige installatie door Sanidrõme van Grinsven

Naast duurzame kwaliteit en hoogwaardig materiaal is het van essentieel belang dat uw Bette bad vakkundig wordt geïnstalleerd. Bij Sanidrõme van Grinsven kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamerinstallateurs installeren uw badkamer vakkundig zodat u er vele jaren van kunt genieten.

Bekijk de baden van Bette bij Sanidrõme van Grinsven

Benieuwd naar de baden van Bette? Laat u inspireren in de showroom van Sanidrõme van Grinsven en kom proefliggen. Maak hiervoor een afspraak met de dichtstbijzijnde Sanidrõme showroom.

publicatiedatum: 23 mrt 2021

Alle Sanidrõme showrooms