Douchewanden

Welke douchewand kiest u?

Ontspannen douchen begint met de juiste douchewand. Daarbij heeft u veel te kiezen. Gaat u voor een trendy inloopdouche met zwarte profielen en industrieel design of voor een gesloten douchecabine op maat? Kiest u voor (recht)hoekig of rond design, profielloos of een douchewand met een stevige greep? Voor helder, spiegel- of gekleurd glas? En wilt u draai-, nis- of ruimtebesparende schuifdeuren? Of een vrijstaande wand waar u aan beide zijden in en uit kunt lopen? Sanidrõme van Grinsven biedt u dit soort douchewanden, inloopdouches en douchecabines allemaal aan. In alle gewenste afmetingen en vormen. Doucht u in bad? Dan biedt het assortiment badwanden ook volop keuze voor een spatwaterdichte oplossing op de badrand.

De prettige voordelen van een gesloten douchecabine

Een inloopdouche is heel populair. Een helder glazen wand zonder al te veel scharnieren of profiel geeft nu eenmaal een ruimtelijke uitstraling aan iedere moderne badkamer. Maar een gesloten douchecabine heeft ook prettige voordelen:

  • Uw badkamer blijft droog
  • Condensvorming blijft beperkt
  • Tijdens het douchen is het warmer
  • Bij het afdrogen geniet u nog van de warmte die in de douchecabine blijft hangen

Uiteraard zijn alle douchewanden bij Sanidrõme van Grinsven gemaakt van veiligheidsglas en optioneel te voorzien van een onderhoudsvriendelijke beschermlaag.

Altijd een oplossing met maatwerk douchewanden

Heeft u weinig ruimte, een schuin dak, wilt u de zijwand van de douchecabine op de badrand of op een muurtje plaatsen, moet er misschien een hoek(je) uit het glas of wilt u juist een extra grote, diepe of hoge douchewand? Sanidrõme van Grinsven ontwerpt, levert en plaatst natuurlijk ook specialistische maatwerk douchewanden. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap kunt u bij Sanidrõme van Grinsven vertrouwen op een douchewand of douchecabine op maat die exact past bij uw individuele situatie. Wat uw wensen ook zijn. Want met het ruime assortiment inloopdouches, douchewanden en complete douchecabines van Duka en HSK biedt Sanidrõme van Grinsven u altijd een passende douche voor iedere situatie. Bezoek onze showroom voor meer informatie en inspiratie over de douchewand die aan uw wensen voldoet.

Alle Sanidrõme showrooms