Handen wassen maar!

In het toilet wilt u natuurlijk ook uw handen goed wassen. Een compact fonteintje is daar ideaal voor. Sanidrõme van Grinsven biedt met de badkamercollecties van Geberit, Duravit en Villeroy & Boch volop keuze uit dit soort keramische fonteintjes waarvan het design en de kleur perfect kan worden afgestemd op de toiletpotten van deze A-merken. Van organische ronde vormen tot en met strak en recht minimalistisch. In onder andere zwart en wit. Voor kleinere toiletruimten is een hoekfontein of een fontein met de fontein kraan aan de zijkant of uit de muur een mooie, ruimtebesparende oplossing.

Ook in het toilet past opbergruimte

Om in het toilet voldoende opbergruimte te creëren, heeft Sanidrõme ook een breed assortiment fonteinmeubelen voor kleinere ruimten zoals het toilet. Want bijvoorbeeld een onderkast onder het fontein is ideaal voor het opbergen van extra wc-rollen en andere toiletspullen. De toiletmeubels van Primabad zijn dankzij hun compacte uitvoering en keuzemogelijkheden in kleur en stijl in vrijwel ieder toilet toepasbaar. En dat geldt ook voor de toiletmeubels van Geberit, Duravit en Villeroy & Boch die onder de keramische fonteintjes van deze topmerken passen.

Mini waskom: een stoer fontein in het toilet

Wilt u uw toiletruimte trendy maar nog steeds stijlvol én tijdloos inrichten? Ga dan voor een mini waskom op een massief eiken blad van LoooX! Deze fonteintjes van keramiek zijn leverbaar in wit, mat zwart, roest, lichtgrijs, donkergrijs en terrazzo en passen perfect op een eikenhouten blad in de kleur old-grey, dark grey of black. Tip: combineer deze mini waskom ook met bijpassende accessoires zoals een handdoekhouder, spiegel met verlichting en een massief eiken planchet of nisplank. Zo wordt uw nieuwe toiletruimte één stoer geheel. De massief eiken producten van LoooX zijn bij Sanidrõme van Grinsven ook leverbaar als maatwerk. Wilt u ook een mooie fonteincombinatie u uw toiletruimte? Laat u inspireren in onze showroom en ontdek alle mogelijkheden!

Alle Sanidrõme showrooms